פורסם 2006 בינואר 2719 שנים השאלה בכותרת, אשמח לתגובות ואם יש מישהו שקנה בחנות טובה אשמח למחירים ובאיזו חנות מדובר...תודה!
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מסך LCD או צג LCD?אם זה צגי LCD אתה יכול לקנות מפה:http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcdזה עולה 10-30 ש"ח דמי משלוח
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים סוף סוף עוד ירושלמים אם אתה מדבר על מסך תווים, יש 2 מקומות שתוכל להשיג אותם 1. מ.י אלקטרוניקה - רחוב אגריפס 20 (אחרי בניין כלל, בדרך למדרחוב) 2. כשיוף- בהמשך.. כלומר, מול מלך הפלאפל ושהווארמה אם אתה עומד בצד של מלך הפלאפל, אתה חוצה את הכביש, לוקח שמאלה, אחרי כמה מטרים אתה רואה כניסה לבניין - מעל לכניסה יש שלט אתה נכנס, ויורד למטה לתוך מרתף.. שם אתה יכול להשיג הכל ספיציפית למקרה שלך - אני ממליץ לך לקנות את המסך במ.י, יש לו 2 סוגים 2X16, די גדול ועוד אחד 20X2, שאומנם הוא די טוב, אבל הוא צר וארוך (רוחב מעל 20 CM, כך שהוא לא יכנס בחזית המארז..)
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אלהההההה ירושלמיםםםםםםםםםםםםם :yelclap: כשיוף השולטטט !!! 50 שקל עולה אצלו אחי..
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים יש לי רק מילה אחת שכבר אמרו אותה אבל לא הדגישו את החשיבות שלהכשיוף! המקדש אלקטרוניקה של ירושלים...
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר טוב אני קונה את הצג הזה מכשיוף, עכשיו מה אני צריך לקנות בנוסף לצג???
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר מישהו מוכן להגיד לי מה אני צריך לקנות בנוסף לצג ה-LCD וכמה זה עולה כל דבר??
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/יש לך שם כל מה שאתה צריך.מבחינת מחיר, חוץ מהמסך, הכל גרושים.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אם כבר בכשיוף עסקינן אז אני רוצה לומר לכם, שעברתי כל חנות בניין בירושלים, אנשים אמרו שאני משוגע שאין דבר כזה בכלל\או בדיוק נגמר.אחרי חודש(אני לא צוחק)של חיפושים כבר התחלתי להרגיש כמו משוגע באמת.אבל איך שהגעתי לכשיוף הוא שלף אותו ---------====ספריי אוויר בלחץ!!!!====------אפילו כתוב עליו dust off זה בדיוק מה שרציתי, תודה תודה כשיוף ושאר חנויות בירושלים יכולות ללכת לעזעזל.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים באמת יש אצל כשיוף הכל !! בקשר למה אתה צריך בנוסף למסך... -מחבר DB25... -פונטנציומטר 10 אום (בהירות מסך).. -פטנטציומטר 20 אום (תאורה אחורית).. -מולקס זכרי... -חוטים צבעוניים מומלץ... -היטשרינק (שלא יהיו קצרים)..
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מחבר באמת יש אצל כשיוף הכל !! בקשר למה אתה צריך בנוסף למסך... -מחבר DB25... -פונטנציומטר 10 אום (בהירות מסך).. -פטנטציומטר 20 אום (תאורה אחורית).. -מולקס זכרי... -חוטים צבעוניים מומלץ... -היטשרינק (שלא יהיו קצרים).. תסביר לי למה צריך כל אחד ואיך אני מחבר את כולם ביחד ואם יש תמונות גם טוב וגם מחירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.