עבור לתוכן

SP1 ל- Windows XP - גרסה סופית.

Featured Replies

פורסם

מיקרוסופט שחררה היום את הגרסה הסופית של SP1, והיא זמינה להורדה ללקוחות ה-premier. ללקוחות רגילים הגרסה הזאת תהיה זמינה החל מה-9 לחודש, כמתוכנן. עם זאת, אפשר כבר להוריד את הקובץ מהאתר של מיקרוסופט, ללא שימוש בשם וסיסמה.

להנאתכם:

http://premierdownload.microsoft.com/download/whistler/SP/SP1/WXP/EN-US/xpsp1_en_x86.exe

פורסם

מה שחשוב זה, האם היא יציבה כמו windows2000 , אופס שוב חזרנו לויכוח.

טוב ימים יגידו.

פורסם

אני מוריד על 0.8 K לשניה !! נראה לי שאני יחכה ל 9 בספטמבר !! :-\

פורסם
  • מחבר

השרת כרגע מאוד לא יציב... (אחרי הכל הוא של מיקרוסופט!). אנשים מדווחים על מהירויות משתנות ועל ניתוקים... אבל שיהיה. היום בטח כבר יהיו לזה mirrors בכל אתר אפשרי.

פורסם

דווקא מהירויות ההורדה ממיקרוסופט הן מהמעולות בעולם (יש להם את הכסף לפס רוחב), אני מוריד משם כמו שאני מוריד מהארץ (בשיא החבילה שלי). הסיבה שעכשיו אתה מוריד מאוד איטי זה כי ה-מון אנשים מנסים להוריד את זה בו זמנית וזה עדיין לא שוחרר רשמית אז זה עדיין לא על הסרברים הכי הכי אלה מיועד בכלל רק ללקוחות מסויימים.

אני בכל מקרה אחכה עם זה עד שאני אראה מה זה עושה ל XP CORP.

פורסם

דווקא מהירויות ההורדה ממיקרוסופט הן מהמעולות בעולם (יש להם את הכסף לפס רוחב), אני מוריד משם כמו שאני מוריד מהארץ (בשיא החבילה שלי). הסיבה שעכשיו אתה מוריד מאוד איטי זה כי ה-מון אנשים מנסים להוריד את זה בו זמנית וזה עדיין לא שוחרר רשמית אז זה עדיין לא על הסרברים הכי הכי אלה מיועד בכלל רק ללקוחות מסויימים.

אני בכל מקרה אחכה עם זה עד שאני אראה מה זה עושה ל XP CORP.

אתה מוריד ממיקורוסט "כמו בארץ" כי יש להם מירורים לשרתים שלהם בארץ...

פורסם

זה DirectX ואנחנו מדברים על SP1... ::)

נ.ב: לכל החוששים שבידם מערכת XP לא חוקית עם הסיריאל המפורסם FCKGW... אין מה לדאוג כי ישנה דרך בטוחה איך לעשות שהתקנת SP1 לא תדפוק אתכם, רק לידיעתכם 8). (כמובן אל תצפו לקישור או הסבר באתר זה)

פורסם

אני יודע שזה DirectX זה היה סתם לינק למשהו להוריד כדי שיבדוק מהירות מהאתר של מיקרוסופט, תשתדל לעקוב אחרי השיחה אם אתה מגיב.

פורסם

עכשיו ההורדה היא לא איטית כי אין הורדה בכלל. File Not Found.

זה מוזר..

פורסם

חכו עוד כמה ימים ל 9.9 שהגרסא הסופית תצא ושלום על ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים