פורסם 2006 בינואר 2619 שנים יש לי בעיה עם עלית המחשבהכל טוב עד שזה מגיע לטוען ווינדוס ומשם זה מתחיל להיות איטי 2דקות עד שמופיע הברוך הבא ועוד 4 דקות עד שעולה כל המחשב עצמוורק מה שצריך לעלות זה המסנגר והאנטי וירוסבדקתי קבצי רגסטי,רגלות,וירוסים וכל השאראז מה הבעיה?
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים הינה פיתרון שעבד לי, כנס לתיק של ווינדוס, הינה המסלול: windows\repair, משם תעתיק את הקובץ autoexec, תעביר אותו ל- system32, עכשיו תאתחל את המחשב.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מחבר לא עזר..נ.בלא מזמן התקנתי אנטי וירוס פנדה טיטניוםלא נראה לי שזה הבעיה אבל רק שתדעואז מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים למה אנשים פה ישר רצים לפורמט?! יש עוד מלא דרכים לפתור בעיות מסוג כזה נסה להעלות את המחשב בSAFE MODE ובדוק אם הבעיה קיימת גם שם כנס ל, START לאחרן מכן RUN ותקליד msconfig בחלון שנפתח גש לתווית STARTUP ותבטל את ה-V כל פעם מכמה תוכנות ביחד ותיראה איזו מהן גורמת לווינדווס שלך להיטען באיטיות. כנס לתיקיה c:\windows\prefetch תמחק מהתיקיה הזאת את כל הקבצים שאת רואה שם בדוק לוירוסית ושאר רוגלות עם AD-AWARE ו KASPERSKY
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.