פורסם 2006 בפברואר 219 שנים מחבר אני צריך לבוא אם המחשב?????????? ???וביקור זה 200 שקל???? מה תצוחק??איזה הגזמה
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים ביקור אצלך בבית זה עד 200 שקל ולא אני לא צוחקאולי יש צדיק שלוקח פחותולא אתה לא צריך לבוא אם המחשב תשלח לו אותו במייל או ICQ .
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים ביקור אצלך בבית זה עד 200 שקל ולא אני לא צוחקאולי יש צדיק שלוקח פחותולא אתה לא צריך לבוא אם המחשב תשלח לו אותו במייל או ICQ .חחח האבתי מאיפה אתה ?
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים חחח האבתי מאיפה אתה ?מה זה משנה מאיפה הוא? וחוץ מיזה עזרו לך או יותר נכון ניסו- אבל לא תמיד אפשר לעזור והפיתרון הפשוט זה ללכת לטכנאי ולקוות שהוא לא ידפוק אותךלוקח זמן לילמוד לתקן בעיות במחשבים לבד ואני אפילו שאני יודע כבר להרכיב מחשב לבד מיחלקים נותן לטכנאי לעשות תעבודהואני לא מיתביש בזה או משהו פשוט יש דברים שבן אדם שיש לו ניסיון יודע לעשות מאוד טוב וליפעמים זה שווה תכסף
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים חחח האבתי מאיפה אתה ?רמת גן...מה זה משנה מאיפה הוא? (משנה לך אם אני יענה על השאלה ? )
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים kobt - אתה ממש חוצפן.אתה מקפיץ בלי סוף, ואפילו לא מתייחס לחוקי הפורום.אסור להקפיץ.כמו כן, נוספה לך אזהרה ראשונה מתוך 3(באזהרה השלישית אתה תורחק/תושתק מהפורום)R.g.Computers - נוספה לך אזהרה ראשונה מתוך 3 על כך שפירסמת הודעת ספאם חסרת כל תועלת.הדיון ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.