פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר תודה אני ינסה אחיולא הבנתי איך הוא פעל לי פעם לאיזה חודש ???עריכה:שככתי לשאול אם הלוח אם הזה טוב?או בסדר או גרוע
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים יש לי אותה בעיה.........ועכשיו אני לא יודע מה לעשות......אם אני ילך להחליף את הלוח איך אני יוכיח להם שזו בעיה בלוח ולא בכרטיס?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים תודה אני ינסה אחיולא הבנתי איך הוא פעל לי פעם לאיזה חודש ???עריכה:שככתי לשאול אם הלוח אם הזה טוב?או בסדר או גרועשכחתי גם לרשום לך לפני שאתה מפעיל את הכרטיס תבטל בביוס את התמיכה בכרטיס ONBOARD שיש לך.Integrated high performance 256-bit 3D engine and 2D Accelerator .
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים יש לי אותה בעיה.........ועכשיו אני לא יודע מה לעשות......אם אני ילך להחליף את הלוח איך אני יוכיח להם שזו בעיה בלוח ולא בכרטיס?איזה בעיה ? גם לך יש עוד כרטיס נוסף או שאתה משתמש בOB , בדיוק באותו לוח ?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר שכחתי גם לרשום לך לפני שאתה מפעיל את הכרטיס תבטל בביוס את התמיכה בכרטיס ONBOARD שיש לך. Integrated high performance 256-bit 3D engine and 2D Accelerator . מה זה הביוס??? : זה הדבר הכחול הזה שלוחצים CRTL ALT DELETE שהמשחב רק נדלק? אם לא ראז תסביר איך ולא הסברתה לי איך הוא פעל לי פעם לאיזה חודש? ומה זה Integrated high performance 256-bit 3D engine and 2D Accelerator והלוח אם טוב או לא?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים תתחיל בבעיות קבועות כמו טמפרטורות בביוס, ניקוי אבק בסלוטים עצמם של הagp אולי גם זכרונות תבדוק שהכרטיס יושב טוב בסלוט (ישנם מארזים זולים עקומים ולא מדוייקים) תבדוק עם כרטיס מסך אחר והעיקר ללמוד איך לנטרל בעיות והעיקר לא להשתגע אלא תנסה ללמוד מזה להבא.
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים אבל תבינו שכרטיסים אחרים כן פועלים אצלו...........יש לי אותה בעייה, ה5700 שלי לא רוצה לפעול על הלוח שלי אבל על כל לוח אחר הוא כן פועל אבל כרטיסים אחרים כן פועלים על הלוח שלי (עכשיו אני עם mx440)
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים ביוס זה הדף הכחול שאתה מדליק את המחשב ולוחץ delete אתה מגיע לשםוob זה יציאה למסך שיש לך על הלוח שהיא קבוע שם ולא כרטיס מסך
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מחבר אהאיך מעדכנים?ואיך מבטלים תOB?גם ככה הכבל לא מחובר אליווהוא עושה לי בעיותצ ה
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אהאיך מעדכנים?ואיך מבטלים תOB?גם ככה הכבל לא מחובר אליובן אדם תעשה לעצמך טובה לך לתכנאי מחשבים תביא לו תמחשב ותגיד תסדר לי אותו גם לך יהיה ככה שקט נפשי וגם לא תדפוק לוח אם באמצע צירבת ביוס יודע יש כזואת הימרה > לא יודע לא נוגע !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.