פורסם 2006 בינואר 2619 שנים נפני מלא זמן היה לי בעיה אם הכרטיס משך שלי (FX 5200)הזזתי תחוטים בום! נחבא המסךבאתי הוצאתי תכרטיס מסך חיברתי שוב פעלבסדר קרה לי עוד פעמיים ובשתי הפעמים האלה היתי צריך לשחק איתו עד שיפעלפעם רביעית נסיתי מלא וזה לא מצליחהמסך לא נדלק(יש כתום אין צהוב במנורה)אני לא יודע אם זה הלוח אם או החוט של המסך כי ניסיתי עוד מסך ולא פעלעבר כבר איזה יותר מחצי שנה שאני אם GFORCE4MX מסריח!!!לחבר שלי דוד שלו עובד בחברה או משהו של מחשבים והוא מביןהבאתי לו תכרטיס שיבדוק אם הלך הכרטיסחבר שלי ניסה את זה אצלו ופועל לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איך?!!?!?!?!? זה פעל גם לי פעם!!!! מה זה יכול להיות??? הלוח אם??אבל הוא פעל לי כבר!!! וניסיתי הרבה פעמים!!!משהו יכול לענות על כל השאלות ששאלתי בתשובה אחת???ואל תגידו לי שזה כרטיס מסריח!!!כי לא אכפת לי!!!
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים קח אוויר...תנשום נשימות קצרותובקשר לבעיה , אם חבר שלך מגיע לבדוק את הבעיה אז מה אתה רוצה מאיתנו ???אם החבר לא מסתדר תחזור אלינו.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מחבר לח אם לא יודעאבל אני יודע שהוא טובוהכרטיס הוא AGP 4 ניראה ליוהוא פעל לי כבר לאיזה חודש אז מה זה קשור?ויש לי כרטיס LG17 אינטש שטוחוניסיתי על שתי מסכים....
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים upppppppppppppppppppppppppppppppppאתה רוצה עזרה נכון? בקצב הזה ינעלו לך את הדיון...
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר אני לא יודע אם זה הדגם אבל זה מה שמצאתי בקופסאהלוח אם של ABIT(כתוב לי בענק על הקופסא)דגם SG 71(כתוב לי בסגול בצד)ולמעטה כתוב בקטןFOR INTEL 4 CPU2DIMMS MATK SIS651 CHIPESTאם זה לא הדגם אז תגיד לי איך אני אמור לעת מה הדגם
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים זה הלוח שלך:http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20478&pMODEL_NAME=SG-71עכשיו,תמחק דריברים של כרטיס המסך,תכבה את המחשב,תכנס לביוס ותבחרload setup default או דומה לזה,תשמור ותצהלא עבד ?תכנס שוב לביוס ותבדוק X4 לכרטיס מסךהלוח שלך תומך רק בX4 לכן אם יש לך כרטיס X8 , יש בעיות (כמו שלך יש)תבדוק שוב את הכרטיס שהוא X4 ולא 8 ואל תגיד אולי או אני חושב תיהיה ספציפיזה עבד במחשב לא שלך אין סיבה שזה לא יעבוד אצלך במיוחד אם הוא X4תעדכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.