פורסם 2006 בינואר 2519 שנים שלום לכולם..בזמן האחרון יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב...אני לא מצליח להבין מה קורה..אז ככה..אחרי שהמחשב עובד כמה זמן רצוף..למשל יום(כולל לילה)הוא פתאום נתקע לי לגמרי כאילו העכבר לא זז שום כפתור לא מגיב שום דבר לא עושה כלום..אפילו הכפתורים של ה num lock וכל אלה לא משתנים..ואז אני מפעיל תמחשב מחדש..ואז יש תטעינה הזו שהוא מריץ תפס הזה הכחול שיש תלוגו של הוינדוס אז זה לא מראה לי טעינה כמו שצריך.. זה מראה לי צבעים נמרחים כאלה.. ואז שהוא עובר תמסך הזה ונכנס לוינדוס המסך מתכבה לי ונתקע שם..ואם אני נכנס במצב בטוח כל הצבעים נמרחים ולא רואים כלוםרואים הכל מפוקסל..אז איך אפשר לסדר?אולי יש לכם תוכנות שאתם יכולים לתת לי שאני יפעיל ויבדוק איפה הבעיהאם אתם רוצים עוד מידע אז רק תבקשו תודה מראש
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים תעדכן דריוורים בפרט דריוורים של הכרטיס מסךתבדוק שכל המאווררים עובדים טוביכול להיות גם שזו בעיה חומרתית אך קודם תבדוק שזה לא בתוכנה
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר המאווררים עובדים טוב..אממ עכשיו הורדתי עדכון לכרטיס מסך..אממ יש לך אולי תוכנה שהיא בודקת תרכיבים שלי ותגיד לי אם משהו לא עובד כמו שצריך?תודה מראש
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים תבדוק דרך מנהל ההתקנים או דרך התחל-->הפעלה-->dxdiag.ד"א בדוק את הטמפ' של המחשב שלך,נקה אבק מהמחשב (כולל מהמאוררים),בדוק שהמאווררים עובדים כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.