עבור לתוכן

איך בונים מפצל סטריאו בבקשה?

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני רוצה לבנות מפצל שיפצל לי את לי מ יציאת PL ל 2RCA לערוץ ימין ו 2RCA לערוץ שמאל?

ניסיתי לבנות משהו אבל זה יצא לי קצת מחורבש ועושה רעשים ולא מתפצל טוב....

תודה מראש

פורסם

אפשרי לבנות כזה דבר (וגם ממש קל), אבל לדעתי מיותר.

אתה יכול לקנות אחד כזה מוכן ב-30 ש"ח.

אפילו אם תרצה לבנות דבר כזה אתה תצטרך לקנות כבל, לחתוך אותו ואח"כ להלחים את החיבור המתאים - אז אם אתה כבר קונה כבל אז למה לא לקנות את הכבל המתאים מלכתחילה?

פורסם
  • מחבר

כי הכבל שמוכרים בחניות הוא כבל PL ל RCA2 רגיל

ז"א שהPL מתחלק ל L ו R אחד

אני צריך כבל שלמעשה כעיקרון יש לו 4 חיבורי RCA ז"א 2 חיבורים לכל צד

פורסם

אז לכל חיבור RCA תשים אחד כזה:

http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=560100&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0

את המפצל הזה אתה יכול לקנות בכל חנות לחשמל ואלקטרוניקה שקרובה למקום מגוריך ועדיין זה יצא יותר זול (ובטח שיותר קל ויותר אמין) מלבנות אחד בעצמך.

פורסם

אני ממש לא חושב שזה יהיה יותר אמין, ובטוח שזה לא יהיה יותר איכותי. אם עושים עבודה טובה מקבלים כבלים שעובדים מעולה לאורך שנים. אני הכנתי לכמה וכמה אנשים כבלים לגיטרות (שכידוע עוברים התעללות מדיי יום) לפני כשנה, והם עדיין עובדים כמו גודלים, כאשר כל כבל אחר במחיר שלהם ואף כפוך מזה לא החזיק אצל אותם האנשים יותר מחודשים בודדים. גם האיכות של הכבלים הייתה עדיפה (וזה לא רק לדעתי, אלא לדעתם של אלו שרכשו ממני את הכבלים).

מה שאתה כן צודק בו, הם עניין הקלות והמחיר. קל יותר לקנות כבל מוכן, וזול יותר לקנות כבל מוכן. הסיבה שזול יותר היא שבמקרה המדובר הכבל שיירכש הינו כבל ברמה נמוכה מאין כמותה, ולהכין כבל ברמה כזו פשוט לא משתלם. אם כבר רוצים להכין לבד אז שווה להכין משהו רציני וזהו.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים