פורסם 2006 בינואר 2419 שנים כתבתי את זה בעבר כבר אבל לא היו תגובות אולי עכשיו מישהו יענה ויהיה לו רעיון איך מסדרים את זה אז ככה:לוח DFI INFINITYהבעיה ההיא כזו אנשים שומעים את עצמם וכל מה שאני מפעיל שקשור ב קול אצלהם !!! ואני עם אוזניות לא רמקולים !דוגמאות :כל תוכנות המסרים (ICQ MESSENGER VENTRILO TEAMSPEAK וכו ...) אנשים שומעים את עצמם מדברים כאשר אני איתם בתוכנות מסרים או במשחק אפילו ......גם אם אני מפעיל סתם שיר או סרט או כל מה שקשור ל קול הצד השני שומע את זה !!!שוב ......עם אוזניות בכלל !!!!!!!החלפתי לוח אם אפילו , לא עזר .. שמתי 4 סוגי דרייברים שונים גם לא עזר ....מה שהכי מוזר זה שחבר קנה את אותו מפרט בדיוק ולא אין את הבעיה הזו ואפילו משתמש באותו גרסת דרייבר כשלי .מה אפשר לעשות !?
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אין לי ממש פיתרון לבעיה אבל מה שכן אני יכול להציע לך זה שפשוט תגדיר את כל ההגדרות שיכולות להיות קשורות לבעיה כמו אצלו בדיוק
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים עשיתי את זה מן הסתם עברנו על ההגדרות אחד לאחד כולל אותם דרייברים בדיוקמאותו הדיסק
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים יש סיכוי שחיברת לא נכון את החיבורים ללוח? ז"א שהצלבת את המיקרופון והרמקולים? (מהחיבורים הקדמיים)
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים תראה, באמת זאת בעיה נדירה , אני מקווה שיש לך אחריות לך לאיפה שקנית ת'מחשב שיסדרו לך את זה(הם צריכים לשבור ת'ראש לא אתה) מקסימום הם יחליפו לך לוח אם אין לך מה לדאוג
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים החליפו כבר לוח ורשמתי גם את זה וזו לא בעיה שלהם לצערי "בדקנו יציאת מקרופון , הכל תקין" זה שאני מקבל בעיה כזו שאני יוצא לאינטרנט בתוכנות דיבור למיניהם זה לא בעיה שלהם כי הם מוכרים כ 1000 לוחות כאילה בשנה זה רק אצלי ..... אני מנסה לחשוב ולחשוב איפה יכולה להיות הבעיה ולא מוצא פיתרון חוץ מפורמט , אבל פורמט לא בא בחשבון ניסיתי גם DRIVER CLEANER ...תוכנה מיוחד להחזרת DIRECT X למקור ההתקנה של XP ..... כלום לא עוזר שכחתי לציין גם שבדקתי את עניין ה חיבור כבל קוקסיאלי חשבתי שזה אולי זה אבל זה לא זה גם בלי החיבור מהמגבר ללוח הבעיה נשארת
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים וזר מאוד נאי מנסה לחשוב מה ולא מוצא עזרו לך בהודעות פרטיות אולי ? מצאת פיתרון ? אם כן אני אשמח לשמוע (שונא בעיות שלא נפתרות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.