פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מחבר זה מארז פול טאוורבתמונה הראשונה רואים את הצינורות שמפריעים לסגירת הדלתהתמונות באיכות לא משהו כי זה צולם מהפלאפון למרות שהוא 1.3 מגה פיקסל[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים לחתוך את המארז ולעשות רשת/חלון מוגבהים מהדלת בס"מ כך שהוא יכנס מלבד להחליף מארז לאחד רחב יותר אין הרבה ברירות - לחתוך.
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מחבר אני לא יחליף כי רק החלפתי אבל חשבתי גם אולי לחתוך חור איפה שהקירור יוצא ולשים של גריל (טיפה לעשות אותו יותר גבוה) רק אני לא יודע עם זה יצא יפה
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים אני לא יחליף כי רק החלפתי אבל חשבתי גם אולי לחתוך חור איפה שהקירור יוצא ולשים של גריל (טיפה לעשות אותו יותר גבוה) רק אני לא יודע עם זה יצא יפהיפה לא יפה, לא נראה לי שיש לך ברירה.
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים בין הגריל לפח אתה יכול לשים רפידות או אומים עבים ו"להגביה" את הגריל... אם זה יהייה גריל שטוח (לא קמור...) זה יהייה יותר יפה, אם זה יהייה גריל שאתה תכין לבד זה יהייה עוד יותר יפה, ואם תצבע את המארז לצבע אחר (לא לבן!) אז זה יהייה הכי יפה
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים אז המארז שלך צר מאוד, לי יש קירור כזה בידיוק (COOLERMASTER הייפר 6 + ) והדלת נסגרת יופי ועוד יש 2 סנטימטר....(יש לי מארז ATX רגיל של סנשיין)
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים תעשה חור בדלת שהוא בגודל ה"יציאה" של הקירור פלוס מינוס.לאחר מכן תקנה רשת בתצורת Mesh (כוורת דבורים) ולחורר את הרשת איפה שיש "בליטות" בקירור.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אפשר לפרק מרמקולים ואני יודע שפעם היו כאלו גם באוטו-דיפוט...תריץ חיפוש בפורום, דובר על זה רבות, אולי תצליח למצוא מקורות אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.