פורסם 2006 בינואר 2219 שנים החלק שמוקף באדום,הלך לי לאיבוד אחד כזה..איפה אני יכול להשיג עוד אחד?http://img389.imageshack.us/my.php?image=aai7tk.jpg
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים ELiA, אחחחח.... ילדודס....כל מקרה, הברזל משתנה מלוח ללוח בגלל שלכל אחד יש חיבורים שונים מאחורההמקום היחידי שאולי עוד תשיג את הברזל, זה אצל החנות שממנה קנית את המחשב, או אצל היבואן...
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר חחחח לא לא אחי...הברזל שמגן על החיבורים שם.. הלוח לא מהארץ.. זה asus p4p800 deluxe
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים אהה הבנתי חחח אבל שלו זה לא סטנדרטי זה של פול טוואר... אחי תחפש את הדגם ואז לך ליבואן או משו
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר זה אותו דבר לכל המארזים.idanmal איפה אתה גר אחי?מי היבואן הרישמי של asus בארץ?
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים יש כזה בכל חנות מחשבים אני קניתי מחשב ויש לי בידיוק אותו דבר תלך לחנות מחשבים עם המחשב ויתאימו לך אחד
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים לא צריך לסחוב את כל המחשב לחנות.לבוא עם הדגם ואפילו תרשים/תמונה של הפאנל האחורי (אפשר לחפש ביקורות ברשת ומשם לקחת תמונה).לשאול אם יש להם משהו שמתאים או דומה בערך. מקסימום חותכים פה ושם כך שזה יתאים.
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים גבר יש לי כזה אבל בשימושקיבלתי אותו עםp4p800 SEגם עם החיבורים של האודיו ההפוכים האלהתבקש מהחנות את זה או משהואוליי יעלה לך 5-10 שקל :]
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מה אתם מלחיצים אותו בטח שהוא ימצא כזה החלקים האלה אולי שונים אבל כנס לחנות מחשבים ותגיד שאתה צריך תחלק הזה ותגיד להם תדגם של הלוח והוא כבר ימצא (יש דגמים של לוחות שמתאימים לדגמים אחרים)
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מחבר אני מכפר סבא,אין לי רכב זו תיהיה בעיה לי להגיע לת"א..החלק הזה באמת הכרחי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.