פורסם 2006 בינואר 2219 שנים שלוםיש לנו בבית מחשב נייד מסוג Sharp Actius MM10יום אחד המחשב הראה לי הודעת שגיאה כזוwindows/system32/config/system was corruptedאני אמרתי לעצמי שגם ככה כדאי כבר לפרמט ולהתקין מחדש את WINDOWSהבעיה שהבמחשב הזה אין כונן סידי רום ולכן לא היה לי שום דרך להתקין WINDOWSבכל מקרה אני הצלחתי להשיג מאיפה שהוא תושבת חיצוניות לסידי רום שמתחברת דרך חיבור USB חשבתי שהעניין הסתדר כשראיתי שיש בביוס אפילו אפשרות לעשות BOOT דרך ה USB.אבל כשנסיתי את כל העניין זה לא עבד.אחרי בירור לא קצר באינטרנט גיליתי שלהרבה אנשים היו בעיות כאלה והכונן היחידי שהמחשב מזהה דרך ה USBהוא הכונן שאותו מכרו איתו (שאותו כמובן אין לי) ויש אפשרות של כונן שמתחבר דרך כרטיס PCMCIA אבל זה מאוד יקר וסתם מיותראבל למזלי למחשב הזה יש מין תושבת שבעזרתה הוא מתחבר למחשב רגיל ומופיע כמו כונן רגילפרמטתי אותו דרך המחשב הרגיל והעתקי עליו את שני הדיסקים שמגיע איתו מכיוון שחשבתי שיששם איזה שהיא חבילה של דריברים אם WINDOWS ביחד שהמחשב יזהה כשהוא ידלקאבל זה כמובן לא עבדועכשיו הוא מראה לי no operating system foundצריך לציין שעדיין אפשר לחבר את המחשב דרך התושבת ולהכניס עליו כל מניי קבצים אם צריךשלחתי מכתב ל Sharp והם ענו לי את התשובה הכי דבילית בעולםYou would have to go into the BIOS and set it to boot to the CD-Rom drive firstכמובן שניסיתי את זה בארך אלף פעם לפני ששלחתי לאהם את המכתבבכל מקרה עכשיו אני תקוע ואין לי מוסג מה לעשותאם יש למשהוא רעיון אני אשמח לעזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.