עבור לתוכן

איך לחבר תמאוורר....

Featured Replies

פורסם

יש לי מאוור רגיל מהמחשב הישן שלי ויש לו חיבור עם שלוש חורים ואין לי בלוח אם עוד מקום לחבר אותו הבנתי שאפשר לחבר לספק אבל מישהו יכול להסביר לי איך...?

מה צריך לפתוח תספק וכל זה? כי זה ממש לא התחום שלי...

פורסם

צריך לחתוך את החיבור, ולחבר אותו לאחד המולקסים (החיבורים שיוצאים מהספק... 4 חוטים בכול חיבור...)

על איך לחבר את המאורר למולקסים ענו כבר מלא פעמים... תריץ חיפוש.

פורסם

יש לי מאוור רגיל מהמחשב הישן שלי ויש לו חיבור עם שלוש חורים ואין לי בלוח אם עוד מקום לחבר אותו הבנתי שאפשר לחבר לספק אבל מישהו יכול להסביר לי איך...?

מה צריך לפתוח תספק וכל זה? כי זה ממש לא התחום שלי...

בעיקרון אתה יכול אבל לא יהיה לך את החיישן טמפ'...

אתה יכול להוצי את החוט האדום והחוט השחור ולחבר אותם בחיבור מולקס רגיל 4 פין... (אדום- לצהוב (12V) או לאדום (5V), ושחור לשחור...)

עריכה

לא ראיתי שכבר ענו בדיוק רשמתי את התגובה... :)

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני לא מוצא מדריך.... חיפשתי...יש מצב אתה שולח לי?

פורסם

עיקרונית מה שעודד כתב זה מה שצריך לעשות:

(לצורך חיפוש עתידי, כדי שאנשים יגיעו לפה: מדריך קצר לחיבור מאורר למולקס)

קנה מפצל מולקס ב20 ש"ח בחנות המחשבים הקרובה

תחתוך חיבור זכר אחד, תשאיר איזה 10 ס"מ מהחוטים כדי שתוכל לעבוד בצורה נוחה יותר, אם אתה מבין משהו בחיבורים תפרק את החיבור (תוציא את החוטים לגמרי)

את החוט השחור של המאורר לחבר (רצוי להלחים) ליציאה של חוט (או לחוט עצמו) שחור במולקס, כך גם עם החוט האדום\ צהוב של המאורר, אותו חבר לחוט הצהוב של המולקס. (אני מניח שהמאורר עובד ב12V)

עד עכשו חיברת למאורר תקע של מולקס. עכשו אתה פשוט צריך לחבר את התקע לאחד השקעים שיוצאים מהספק וזהו.

אל תחבר את המאורר כשהמחשב דולק, ורצוי לקבע קודם להפעלה את המאורר במקום מיועד.

אם ה10 ס"מ של החוט לא מספיקים לך, תשאיר יותר, אם גם זה לא מספיק, אפשר להוסיף עוד חוטים...

פורסם

עיקרונית מה שעודד כתב זה מה שצריך לעשות:

(לצורך חיפוש עתידי, כדי שאנשים יגיעו לפה: מדריך קצר לחיבור מאורר למולקס)

קנה מפצל מולקס ב20 ש"ח בחנות המחשבים הקרובה

תחתוך חיבור זכר אחד, תשאיר איזה 10 ס"מ מהחוטים כדי שתוכל לעבוד בצורה נוחה יותר, אם אתה מבין משהו בחיבורים תפרק את החיבור (תוציא את החוטים לגמרי)

את החוט השחור של המאורר לחבר (רצוי להלחים) ליציאה של חוט (או לחוט עצמו) שחור במולקס, כך גם עם החוט האדום\ צהוב של המאורר, אותו חבר לחוט הצהוב של המולקס. (אני מניח שהמאורר עובד ב12V)

עד עכשו חיברת למאורר תקע של מולקס. עכשו אתה פשוט צריך לחבר את התקע לאחד השקעים שיוצאים מהספק וזהו.

אל תחבר את המאורר כשהמחשב דולק, ורצוי לקבע קודם להפעלה את המאורר במקום מיועד.

אם ה10 ס"מ של החוט לא מספיקים לך, תשאיר יותר, אם גם זה לא מספיק, אפשר להוסיף עוד חוטים...

20 ש"ח למפצל מולקס? זה נראה לי קצת מוגזם , ואם כבר לקנות משהו עדיף לקנות מתאם 3 פינים למולקס..

פורסם

במפצל יש 3 חיבורים שאפשר לנצל ;)

במתאם לא.

פורסם

מה הבעיה להכין עוד 2?

פורסם

מה הבעיה להכין מפצל/מתאם בבית?

פורסם

מה הבעיה להכין עוד 2?

ההכנה?

(הי, מותר לי להיות עצלן!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים