עבור לתוכן

בניית מארז

Featured Replies

פורסם

בהצלחה..

שייך לפורום יומני פרוייקטים

פורסם

חח אכן בהצלחה..

יש משהו בתכנון? יש חומרים לעבוד איתם? ציוד? משו?

פורסם

בלי כוונה לזלזל או משהו כזה (חס וחלילה!) אתה יודע שבניית מארז כזה דורשת המון המון המון כישרון? (והמון כסף גם כן...)

זה לא איזה מארז רגיל מפרספקס זה חתיכת גאונות לשמה.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את אתה מתכנן לקנות את כל החומרים האלה ולהעתיק את המארז שלך אני שובר את המחשב שלי שהוא נחס חשוב לי ביותר..

בכל זאת מארז אחד היפים שראיתי...

:xyxthumbs:

פורסם

בלי כוונה לזלזל או משהו כזה (חס וחלילה!) אתה יודע שבניית מארז כזה דורשת המון המון המון כישרון? (והמון כסף גם כן...)

זה לא איזה מארז רגיל מפרספקס זה חתיכת גאונות לשמה.

ונדמה לי שזה עם קירור כזה...

אז אתה יכול להוסיף עוד המון אחד שם..

פורסם

ד"א.

יש המון אנשים שעשו חיקוים ל Orac³

בסך הכל זה לא מארז מאוד מסובך, הוא נראה כך בגלל ריבוי החלקים והאביזרים שיש לו בפנים.

כמו שאמרו פה מעלי , זה המון שעות של השקעה, יש במארז המון פרטים קטנים , הלחמות וכ"ו שגוזלים זמן ומצריכים ידע בסיסי טוב באלקטרוניקה.

רוב המודים הטובים שרואים ברשת ובמיוחד באתרים כמו BIT-TECH הם מודים שהבניה שלהם מצריכה מאות שעות עבודה , מי שרוצה לבנות מוד בעצמו שמתקרב או מגיע לרמה של המודים האלו צריך לקחת בחשבון שגם הוא יעבוד הרבה זמן.

את כל החלקים שיש בOrac³ אפשר לרכוש בחניות אלקטרוניקה , מלבד מערכת הקירור במים וצגי ה LCD.

פורסם

צגי LCD דווקא מוכרים בחנות אלקטרוניקה שאני קונה בה חלקים...

ובקשר לתגובה של פרו, אחי פרויקט כזה זה עניין של עבודה של כמה שבועות טובות, וכסף עוד יותר טוב :)

פורסם

זה באמת מוד מדהים

ואכן צריך הרבה השקעה

בישביל זה צריך לדעת אלקטרוניקה

ויש לי שאלה אם רוצים להחליף חלק או ליבדוק בתוך המארז דברים איך יודעים איפה שמתה אותם ואיך לאזזל מחליפים אותם :nixweiss:

פורסם

צגי LCD דווקא מוכרים בחנות אלקטרוניקה שאני קונה בה חלקים...

ובקשר לתגובה של פרו, אחי פרויקט כזה זה עניין של עבודה של כמה שבועות טובות, וכסף עוד יותר טוב :)

אני יודע שאפשר לקנות צגי LCD בחנויות אלקטרוניקה ,אבל יש צגים שאין, בדרך כלל מה שיש זה צגים סטדנדרטים עם\בלי תאורה ובצבע ירוק רגיל..

.

ובתור אחד שמתעסק במודניג ,אני יודע שזה עניין של כמה שבועות -טובים- וכסף כמובן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים