פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים יש מצב שהחנקן שהיה על הקוביה הפשיר קחו גז של מצת תשפריצו על מתכת תינשפו שניה יהיה קרח עוד שניה יהיה מים מה שקרה זה שעים החנקן הוא טמפ' מאד נמוכה אז הוא מיתחמם מהר כי יש הפרש גדול בין הטמפ' של החומר והאוויר לכן הוא נמס מהר
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים למדנו על זה היום כאשר נוזל' מגיעה לטמפ' מסיומת מתחת לאפס (-170) אז קוראים דברים מוזרים.....כמו זה
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים חולס עם הנוזל. האפקט לא קשור לחנקן הנוזלי הוא קשור למתכת (או קרמיקה...) שמקררים
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים הנוזל הוא הסוויטש on/off החומר מפעיל את הכוחות שלו בעזקת החנקן או בפלט של החנקן
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים למדנו על זה היום כאשר נוזל' מגיעה לטמפ' מסיומת מתחת לאפס (-170) אז קוראים דברים מוזרים.....כמו זה הסבר מדויק ומנומק ביותר נתת פה
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים הנוזל הוא הסוויטש on/off החומר מפעיל את הכוחות שלו בעזקת החנקן או בפלט של החנקןלא הוא לא! למה להנפיץ סתם שטויות??? המנגנון ש"מפעיל" את הקרמיקה זה הקירור! וזה לא משנה איך מקררים אותו. תפסיק להמציא דברים ולבלבל לאנשים תשכל.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים היתי בטוח שבפורום הזה לא היתי צריך לירשום פלט אבל בכל זאת רשמתי ואנשים לא קוראים עד הסוף ומבינים (פלט=הקור )אגב שמתם לב שהבן אדם לא עובד עים כפפות הדפוק יקבל נמק
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים שמע, זה הסבר אחרון שלי בנושא. דבר ראשון, "פלט" לא משתלב בכלל בצורה הגיונית במשפט שלך. פלט = output. אני באמת לא יודע למה התכוונת. החנקן לא פולט שום דבר.דבר שני, עבדת פעם עם חנקן נוזלי? לא. אז למה נראה לך שהבנאדם יגרום לעצמו נזק? אתה לא חושב שהוא הייה מרגיש שהעצמות שלו קופאות אם הם היו קופאות? ובכלל, 20 ס"מ מעל לנוזל הטמפ' לא כל כך נמוכה ואפשר להחזיק שם ידיים חופשי.תחשוב טוב לפני שאתה מכריז על מישהו שהוא "דפוק"
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים יצאה לנו להיות במכון ויצמן עם הבצפר ושם עשינו כל מיני ניסויים עם חנקן נוזלי ואסור להשתמש בו בלי כפפות והמרחק שלו מה "נוזל" הוא כ2 או 3 ס"מ.חוץ מזה החנקן הנוזלי פולט אנרגיה לקירור הסביבה או משו כזה. היה לי 100 המבחן הזה בפיזיקה.
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים יצאה לנו להיות במכון ויצמן עם הבצפר ושם עשינו כל מיני ניסויים עם חנקן נוזלי ואסור להשתמש בו בלי כפפות והמרחק שלו מה "נוזל" הוא כ2 או 3 ס"מ.חוץ מזה החנקן הנוזלי פולט אנרגיה לקירור הסביבה או משו כזה. היה לי 100 המבחן הזה בפיזיקה.אז ה100 כנראה לא מגיע לך.אני מתפלא שבתור אחד שהיה במכון ויצמן, התנסה עם חנקן נוזלי וקיבל 100 בפיזיקה אתה לא יודע שקור זה בעצם חוסר אנרגיה.והחנקן נוזלי לא פולט שום אנרגיה, אלא להפך הוא שואב אנרגיה מהסביבה אל עצמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.