פורסם 2006 בינואר 2119 שנים עושהרושם שהוא שופך פנימה חנקן נוזלי. הטמפרטורה הנמוכה מאוד שלו כנראה מקפיאה את המגנט, ובאופן כלשהו משפיע על השדה המגנטי שהוא יוצר (אשר ידוע כמושפע מגורמים פנימיים - ספין האלקטרון). לצערי אני לא יודע להסביר מעבר לזה, אבל למשהו אני לא לגמרי משוכנע שהניסוי כביכול אמין לחלוטין.Anatoli.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים זה בכלל מים מה שהוא שפך?? מתי בפעם האחרונה ראיתה מים מתאדים בצורה ספונטנית?
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אני לא ממש מבין שנושא אבל העצם השחור המרובע הוא בעצם חומר שכאשר הוא מקורר מטפרטורות נמוכות מאוד (חנקן נוזלי) הוא הופך למה שנקרא מוליך-על.כנראה שזה הופך אותו למן מגנט שדוחה את המגנט העגול שהוא לעשה מגנט "קבוע".
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים זה נירא כמו שתי מגנתים אך החומר שהוא שפך דוכה את המגנת השני זה לא ניאה כמו קור כי כשהוא הוציא את המגנת מתוך התמיסה אז לא היה מה שידחה את המגנת שמלמעלה ואך הוא ירד אם זה היה קור אז היה לוקח לו יותר זמן כי דברים לא מופשרים במהירות בטמפרטורת החדר
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים זה נירא כמו שתי מגנתים אך החומר שהוא שפך דוכה את המגנת השני זה לא ניאה כמו קור כי כשהוא הוציא את המגנת מתוך התמיסה אז לא היה מה שידחה את המגנת שמלמעלה ואך הוא ירד אם זה היה קור אז היה לוקח לו יותר זמן כי דברים לא מופשרים במהירות בטמפרטורת החדראם לא שמת לב תשים לב למין קפיצה בסרטון בקטע הזה של ההפשרה שמעידה על שחתכו את הוידאו כדיי לדלג על זמן ההפשרה
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מה?בכל מקרה, ראיתי את האפקט הזה במציאות, אז זה לא מזויף או משהו, מה גם שזה אפקט פיסקלי ידוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.