פורסם 2006 בינואר 2019 שנים שלוםאני ממיר שירים מדיסקים שלי ל- MP3 עבור הפנסוניק SLMP70 ורוצה לראות שם אלבום ושם שירכיצד להכניס שמות אלו? דרוש לי ID3TAGתודה, יהודה
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אם אתה משתמש בתוכנת CDEX יש אופציה של ל GET INFORMATION FROM CDDB (חפש אותה), אז הוא סורק באינטרנט למידע ומכניס ישר ל ID3TAGS שלהם.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר טובראשית לא מצאתי את השדה הזה במדויק אבל !!!הדיסק כשהוא מנוגן במדיה פלייר מראה לי שמות שירים, מדוע CDEX לא מראה אותם? האם כדאי לי להמיר את השירים בעזרת תוכנה חינמית אחרת?תודה, יהודה
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים כי ב CDEX אתה צריך להגיד לו שיקח את זה, הוא לא עושה את זה לבד. תאמין לי, זו התוכנה, אולי הם שינו את שם האופציה ל GRACENOTE במקום CDDB או FREEDB משהו כזה, חפש בתפריטים.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר יש, או איןטוב, אז שוב תודה, מצאתי את הטעות שלי, זה עובדעדיין לא ברור לי מדוע אין תוכנה שלוקחת מהדיסק ישירות? מה זה יעשה עם דיסקים בעיברית?בברכה, יהודה
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים על הדיסקים עצמם אין את המידע הזה בכלל.. (התקן CD-TEXT שמוסיף את המידע הזה הוא לא חלק מהסטנדרט, ולרוב הדיסקים אין את זה בכלל).בדיסקים בעברית, לפופלרים דווקא יש את המידע בשרתים, לפעמים הוא מופיע באנגלית, לפעמים בעברית.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר הבנתי, לפעמים מה שנראה ברור למשתמש (כי יש לו את זה) זה בכלל לא קייםחבל שמלחמת תקנים מונעת שימוש פופולארי כמו MP3 עם שמותשבוע טוב, יהודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.