עבור לתוכן

אני כבר לא יודע מה לעשות :( בעיה עם מסך כחול

Featured Replies

פורסם

יש לי כל הזמן בעיה , הוינדוס כבה ומופיע לי מסך כחול (קוראים לזה אני חושב BSOD?) בקיצור, הבעיה שמופיעה שם מדברת על הקובץ של ה Http.sys.. עשיתי מספר שינויים במחשב בזמן האחרון, התקנתי אנטי וירוס ופיירוול של קספרסקי.. התקנתי Registry Mechanic והתקנתי Diskeeper.. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי גרם לבעייה זה בדיסקיפר שביקשו שם לשנות את ה MFT למשהו יותר גבוה, ביקשו 124 מגה ושיניתי ל500.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם :)

פורסם

שינית משהו במחשב לפני שזה התחיל לקרות?

(חוץ מהדברים שרשמת)

ולא, זה לא בגלל הdiskeeper

פורסם
  • מחבר

מממ לא שזכור לי.. זה קורה לי לפעמים ולא אחרי משהו מוגדר..

פורסם

שייך יותר לתמיכה טכנית ו/וא WINDOWS מפה. בכל מקרה, לא רואים כלום בתמונות האלו. יש לך WINDOWS UPDATE מעודכן ? עשית סריקת וירוסים ? ניסית להתקין DRIVERS עדכניים יותר לכרטיס רשת?

פורסם
  • מחבר

מצטער, לא שמתי לב שיש פורום על ווינדוס, בכל מקרה יכול להיות שזה כן קשור לפה בגלל שמתי שאני מכבה את הפיירוול (של קספרסקי) הזו, ובנוסף הפיירוול ממש הפריע לאינטרנט שלי ואין לי מושג למה.. :$

וכן אני עושה סריקת וירוסים כל הזמן, ועשיתי ביום שישי האחרון, והכרטיס רשת הוא על הלוח אם של ג'יגה בייט (נפורס 3) אז אני צריך להוריד את הדרייברים מאנבידיה?

פורסם

א. WINDOWS UPDATE אתה עושה (זה נראה לי קשור) ?

ב. ה FIREWALL של KASPERSKY לפי מה שהנתי בעייתי וצריך לבטל אותו (הסבירו פה לפני כמה פוסטים איך).

ג. אם זה הכרטיס של הלוח אם (ויש לו רק אחד), אז כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים