פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אז ככהבאתי לחבר שלי לבצע משימה פשוטהפירמוטאז ככה ניכנסתי לביוס עשיתי על מנת לפתור את כל הבעיות להחזור להגדרות ברירת מחדלואז נכנסתי לבווט ועשיתי בוט פרום סי דיעד פה סבבההוצאתי לפני כן את הסוללה של הלוח אם (msi neo3) כדי לאתחל את הביוס(לא מצאתי את הג'אמפר)כשניסיתי להתקין את הדיסק של הוינדוס הוא כתב שלא מצא הארד דיסקאז סבבהניתקתי את המחשב הוצתאתי את הדיסק וזה לא מעלה את הוינדוס עצמו וכותבמשהוboot faildותכניס משהו דיסק אתחולעכשיו נכנסתי לביוס בדקתי וברשימה של הבוט אי אפשר להכניס את ההארד דיסק כאילו הוא לא מזוההמה הבעיה? בדקתי את כל הכבלים למרות שלא נגעתי בהם
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים דבר אחד רק לא ברור לי... בשביל מה אתחלת את הביוס ???בדוק ג'מפרים, בדוק את הסדר של ההארדיסק על הכבל, בדוק שההארדיסק מופיע שני אחרי הסידירום לפי סדר הBOOT בביוס
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר ההארד דיסק הוא sataכך שהוא מחוובר ישירות ללוח אםובבוט יש רק1.cdrom2.floopy3.disabledובדיסאבלד אי אפשר להוסיף תהארד דיסק כאילו הוא לא קיים
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים א. למה לעזאזל איפסת את הביוס זה בכלל לא נחוץ (וזה אפילו גורם לבעיות כמו שאתה רואה) בתהליך של פורמט.ב. תהפוך את ה-ONBOARD SATA ל-ENABLE.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אני לא יודע איפה בדיוק זה ממוקם בביוס שלך אבל תחפש משהו בסגנון ותעשה לו ENABLE.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים לרוב זה ב Integraded Pheripels או משהו באיזור הזה בכל מקרה כמו שכולם אמרו לך פהלא עושים סתם איפוס לביוס אם לא מבינים בביוס ...
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר אחרי האיתחול כמו טמבל שכחתי להגדיר את ה Primary Masterותודה על העזרה של כולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.