פורסם 2006 בינואר 2019 שנים לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק,מופיעה ההודעהNTLDR is missingPress any ket to restart.מה עושים?
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר לא חושב שזו הבעיה..מחיפוש הבנתי שהבעיה די נפוצה,אבל עדין לא מצאתי פתרון.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מה שההודעה הזו אומרת היא שהוא לא מצליח לטעון את קובץהBOOT. זה ייגרם בגלל שתי הסיבות שאמרתי.אם אתה לא רוצה להתקין מחדש, אתה יכול לנסות את הREPAIR CONSOLE. תעלה התקנה מההדיסק של הווינדוס, וכשהוא גומר לטעון את הדרייברים, תקיש R כדי ללכת לREPAIR CONSOLE. תכתוב שם FIXBOOT, וFIXMBR. תנסה עוד פעם.
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר ביצעתי את זה עכשיו.לא עזר....ההודעה עדין מופיעה.אני מתחיל להתייאש מההתקנה....
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים אתה בטוח שבביוס מוגדר לו לעלות מהדיסק הקשיח?אם הוא מוגדר על להעלות מהסידירום ראשון תבדוק שהשני אחריו זה ההארדיסק ולא כלום או משהו
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר עדין אין התקדמות.אני בטוח שבביוס מוגדר לו לעלות מהדיסק הקשיח,ובכל פעם שהוא מנסה אני מקבל את ההודעה הנ"ל.פירמטתי דרך ההתקנה של ווינדוס את כונן C מס' פעמים,גם FAT32 וגם NTFS, אך כל פעם לאחר ההתקנה הבעיה חוזרת.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אולי הארדיסק דפוק?נסה לעשות לו פורמט מלא ככה שאם יש סקטורים פגומים שיסמן אותם
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים בהתקנה של הוינדוס שאתה בוחר אם fat 32 או ntfs תעשה NTFS אבל בלי ה (quick)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.