פורסם 2006 בינואר 1919 שנים שי לי בעיה מהדיסק קשיח הוא מתחיל בזמן האחרון לעשות רעשים כמו של טרקטור קטן לא מאוורר אלא הדיסק הקשיחזה כיאלו יש לו קריזות
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים כמה זמן ? יש לך אחריות ? תגבה את המידע..תוריד מהיצרן שלו תוכנה לבדיקה ואולי אם זה חשוב אז גם עם תוכנה כמו SPINRITE 6.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים תנסה לאחות את המחשב, ולראות אם בזמן האיבחון הרעש תמידי ולא מפסיק. אם כן, הארד דיסק נדפק. מצטערים.אל תשכח לגבות כל מה שיש לך המחשב.
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מחבר הוא ישן בן 3+שנים ועם איזה תוכנה אני יכול לבדוק אותו?זה הדיסק קשיח שליDisk Drive MAXTOR 6L040J2 (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים מה לא היה מובן בגש לאתר היצרן (MAXTOR), ותוריד את התוכנה שהם מספקים...וגם יש תוכנות כמו ACTIVESMART שיכולים לתת אינדקציה (אם כי שוב, הם לא תמיד נותנים תוצאות נכונות).
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים עים זה נשמע ככה (תנסה להבין) זזזזזזזזזז..........זזזזזזזזזזזזז........זזזזזזזזזזזז.....עים כן גם לי זה היה סך הכל זה לא היה מחובר טוב בברגים סידרתי את זה ועכשיו שקטטטטט בהצלחה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.