עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס 6800

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה כבר פעם החלפתי אותו ועדיין היא חוזרת.. בכל פעם אני מפעיל משחק אחרי כמה דקות אני מקבל כמו נקודות צבעוניות כאלה והמסך קופא ורק ריסטרט מוציא אותו מהמצב הזה

קרה לי גם פעם אחת שהתעלמתי מזה המשכתי לשחק ואז בכלל ה WINDOWS לא עלה לי (וזה אחד מהפעמים שהחלפתי אותו )

עכשיו בקרוב תיגמר לי האחריות וגם אם אני יקנה כרטיס חדש אני מפחד עליו כי אני חושב אולי זאת בעיה מהלוח.

זה ממש לא הגיוני כבר החלפתי אותו פעמיים, אגב זה קורה יותר מהר מתי שההגדרות ברמה יותר גבוהה.

הכרטיס הוא כרטיס XFX 6800 רגיל

מה יכולה להיות הבעיה ואולי יש איזה תוכנה שאני יכול להריץ כדי לבדוק את תקינות הלוח/הכרטיס מסך ולמצוא את הבעיה?

פורסם

לפי דעתי אתה מדבר על ארטיפקטים זה נובע מחום עשית אובר קלוק לכרטיס כי עים כן תוריד כמה mhz עים לא עשית אובר קלוק אז תנקה אבק מהמאורר שעל הכרטיס בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי אתה מדבר על ארטיפקטים זה נובע מחום עשית אובר קלוק לכרטיס כי עים כן תוריד כמה mhz עים לא עשית אובר קלוק אז תנקה אבק מהמאורר שעל הכרטיס בהצלחה ;)

הלוואי שהייתי מבין בזה.. אבל אני לא..

האם הדבר הזה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך?

ולפעמים פתאום הלוח אם שלי רושם over clock faild או משהו כזה ובכלל לא עשיתי לו..

איך אני יכול להוריד את מה שאמרת?

פורסם

תבדוק את הטמפרטורה שלך במאמץ

ואם כל הזמן אתה מחליף אותו אז תנסה לפתוח לו את הצינורות עם הם טובים הרווחת כרטיס טיפה יותר טוב :xyxthumbs:

פורסם

תבדוק טמפ' למחשב במנוחה ובמאמץ, כנ"ל לכרטיס מסך. ההודעה שאתה מקבל יכולה להביע גם שהזכרונות שאתה משתמש אולי לא תואמים בצורה מושלמת ללוח או שהם לא תקינים. הייתי מריץ גם MEMTEST.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים