פורסם 2006 בינואר 1819 שנים שלוםיש לי את ה Antec Lanboy כידוע יש לו מנורה על הפרונט איפה שהמאורר ויש לי עוד מנורה בפנים. אין לי איזה כפתור שמכבה אותםמה אני צריך לעשות בשביל כפתור שמכבה את שניהם ?עם צריך לקנות משהו תכתבו מהוהאם זה מסובך ?
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים לא ממש מסבך יוצא מכל נורה 2 חוטים שחוא (שהוא מינוס) ואדום (הוא מתח) את האדום אתה חותך ואז חלק אחד שחתכת אתה שם על איזה רגל שאתה רוצה (במפסק) ואת הצד השני של החוט לרגל האמצעית ואז זה יעבוד... אם אתה לא מבין משהו תשאל...
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים יש חוט שחור ואדום פותחים את שניהםמחברים אותם למפסק ?לא רק את החוט האדום ומחברים אותו למספק
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר תודה הבנתי את הציורעכשיו איזה חומרים אני צריך קנות ואיך אני גוזר את החוטים שיהיה להם יציאות של החוטים ממתכת ? יש איזה מכשיר מיוחד לא ?
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים שום דבר מיוחד חוץ ממפסק...אתה גוזר את החוט האדום חושף את הקצה שלו ומחבר למפסק כמו בתמונה...
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים ואיך אני גוזר את החוטים שיהיה להם יציאות של החוטים ממתכת ? יש איזה מכשיר מיוחד לא ?אתה מתקוון לחושף חוטים אין צורך בזה רק אם אתה מתעקש אבל אפשר עם קאטר ובעדינות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.