עבור לתוכן

בעיה עם המדפסת, צריך להוריד USB2

Featured Replies

פורסם

שלום.

קניתי מדפסת Epson Stylus CX3500, והיו איתה כמה בעיות- הסורק לא עבד, והיו גם בעיות עם המכונת צילום. אז התקשרתי לתמיכה של EPSON, והנציגה שם אמרה לי שיש בעיה עם חיבור הUSB כי המדפסת משתמשת באותו חיבור לקלט ופלט (מדפסת וסורק) ואמרה שאני צריך לשדרג את יציאת הUSB שלי ל-USB2.

ואמרה שאני אכנס לאתר www.usbman.com ויוריד משם, אבל לא הבנתי מה צריך להוריד. (אם אתם צריכים פרטים לגבי הUSB שלי וכאלה אז תגידו)

אבל זה בכלל נכון מה שהיא אמרה שצריך להוריד USB2 ובגלל זה המספדת לא עובדת כמו שצריך? או שהיא סתם חפרה לי?.....

פורסם

התקנת את הדרייברים של לוח האם? יש לך XP מעודכן? בעקרון אין דבר כזה להוריד דרייברים לUSB2. אם הלוח שלך תומך בUSB, הדרייברים שבאים עם הלוח אם זה כל מה שצריך.

פורסם
  • מחבר

התקנת את הדרייברים של לוח האם? יש לך XP מעודכן? בעקרון אין דבר כזה להוריד דרייברים לUSB2. אם הלוח שלך תומך בUSB, הדרייברים שבאים עם הלוח אם זה כל מה שצריך.

את הדרייבר של הצ'יפסט התקנתי (אם זה קשור). ולגבי הדריייברים של הלוח אם- אני צריך להורד מפה את השני? -

http://us.dfi.com.tw/Support/Download/driver_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&STATUS_FLAG=A&SITE=US

(סתכל במפרט שלי)

ואם אין כזה דבר דרייברים לUSB2 וכאלה, אז מה זה כל מה שיש באתר פה-

http://www.usbman.com/USB%202%20News.htm ?

פורסם

מה זאת אומרת מה יש שם באתר? יש שם לינקים לעדכונים של ווינדוס בנושאי USB, ולינקים לדרייברים של כרטיסי הרחבת USB.

אם התקנת את הדרייברים של הצ'יפסט זה בסדר (לזה התכוונתי). אתה בטוח שהתקנת את כולם?

פורסם

הקבצים שיש שם הם קבצים של אנשים שהוציא תיקונים חלופיים לאלה של מיקרוסופט.

מה שמיקרוסופט עושה גם הם עושים בדיוק אותו הדבר.

תלמד להגיד לאנשי התמיכההטכנית שהם מפגרים והכול יהיה טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מה יש שם באתר? יש שם לינקים לעדכונים של ווינדוס בנושאי USB, ולינקים לדרייברים של כרטיסי הרחבת USB.

אם התקנת את הדרייברים של הצ'יפסט זה בסדר (לזה התכוונתי). אתה בטוח שהתקנת את כולם?

כן התקנתי את כולם, זה היה לפני איזה שבועיים...

הקבצים שיש שם הם קבצים של אנשים שהוציא תיקונים חלופיים לאלה של מיקרוסופט.

מה שמיקרוסופט עושה גם הם עושים בדיוק אותו הדבר.

תלמד להגיד לאנשי התמיכההטכנית שהם מפגרים והכול יהיה טוב יותר.

סבבה אני אמסור להם ;)

טוב אני אתקשר אל התמיכה ואברר כבר, תודה אבל!

אה, אז לגבי הדרייברים ללוח אם שבקישור שהבאתי- אז כדאי שאני יוריד אותם או לא? (בלי קשר למדפסת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים