עבור לתוכן

לנקות מארז בפנים עם מדחס למילוי צמיגים זה בסדר?

Featured Replies

פורסם

יש מלא אבל על המאוררים והלוח

יכול להרוס?

פורסם

מדחס למילוי צמיגים נשמע לי חזק מדי למחשב. אתה תעיף עוד איזה קבל :) יש ספריי לחץ אוויר דחוס למקרים כאלה. או שאתה יכול להשתמש במברשת ושואב אבק.

פורסם
  • מחבר

הספריי עולה מליונים ???

פורסם

ואם אתה עושה את זה ממרחק אז לא נראה לי שיש איזו סכנה 8)

ד"א אני לא ממליץ לנקות את המחשב עם מברשת (חשמל סטטי לא ממש בריא לרכיבים אלקטרוניים)

פורסם

http://www.naot.co.il/products/31328

התוצאה הראשונה מגוגל. ממש לא מיליונים. ובקשר למברשת, מה שנאמר הוא נכון, אלא אם אתה משתמש במברשת צבע איכותית.

פורסם

לפני זה תבדוק אולי אתה יכול לעשות שהשואב אבק שלך יוציא אוויר דרך הצינור...

ככה אני מנקה...

פורסם
  • מחבר

http://www.naot.co.il/products/31328

התוצאה הראשונה מגוגל. ממש לא מיליונים. ובקשר למברשת, מה שנאמר הוא נכון, אלא אם אתה משתמש במברשת צבע איכותית.

כן אבל יקר בשביל לנקות 2-3 מחשבים עם זה לא?
פורסם

ספריי אחד מתאים לכמה נקיונות, מניסיון 6-8 שימושים.

3 מחשבים פעמיים כל אחד. איזה מתמטיקאי אני יא אללה.

פורסם

הבאתם איזה ספריי סוג ז.

קניתי לפני שנה ספריי של אופיס דיפו עלה לי 45 שקלים ואני עדיין משתמש בו.

צריך להיות קמצנים עם הספריי. כמה לחיצות קצרות במקומות ההכרחיים (המחשב שלי דורש בדרך כלל 6 לחיצות) כדי להעיף את האבק המעצבן שנתקע על הרכיבים

וזה יכול להחזיק להרבה זמן.

ניקיתי את המחשב לפחות 4 פעמים עם הספריי הזה, ניקית איתו כמה מאווררים, כרטיס מסך, לוח אם וגוף קירור והוא עדיין מלא.

פורסם

מה זה בעצם עושה? רק מעיף את הלכלוך ???? אם ככה אז מה עשינו בזה עדיף כבר עם שואב אבק לא?

פורסם

מדחס למילוי צמיגים נשמע לי חזק מדי למחשב. אתה תעיף עוד איזה קבל :) יש ספריי לחץ אוויר דחוס למקרים כאלה. או שאתה יכול להשתמש במברשת ושואב אבק.

לא יעוף כלום מהלוח, כנראה שאף פעם לא ראיתם איך מנקים כרטיסים אחרי יצור.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק ואני קצת פרנויד. אני בכל מקרה לא הייתי מנסה את זה על המחשב שלי.

פורסם

לא יעוף כלום מהלוח, כנראה שאף פעם לא ראיתם איך מנקים כרטיסים אחרי יצור.

זוג פיליפיניות עם מגבת ורוק ;)

פורסם

הם, כאשר משתמשים בספריי ודברים כאלו צריך להיזהר ולא לדחוף את האבק פנימה למיסבים של המאוררים.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר בעיקר על נקיון רציני של מחשבים שלא ניקו אותם 5 שנים עם פול אבק שנדבק לכל הרכיבים .

לזה לא עוזר ספריי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים