פורסם 2006 בינואר 1619 שנים איך חותכים את זה בלי דרמל ובלי ג'קסון?איך חורטים על זה בלי הכלים הנ"ל?תודה אליה.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אפשר לחתוך עם מסור... בעדינות!!לחרוט אפשר עם מלחם...אפשר עם גז פלייר ומסמר.אפשר אפילו עם סכיןאבל יהיה קשה להגיע לאותה תוצאה...
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אחי בתור אחד שעבר את זה דרמל עדיף על הכל... תלוי בחריטה, בעובי הפרספקס וביכולות שלך !!
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים לחתוך אפשר עם מעין סכין מיוחדת שעוברים איתה כמה פעמים על הפרספקס (לפי סרגל...) ואז שוברים אותו...לחרוט בלי הכלים הנ"ל זה קצת בעייה... אפשר עם מלחם (אני אישית לא ממליץ...) או עם כלי עם פינה חדה ועבה (2 מ"מ), אבל גם על זה אני לא ממליץ.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים לחתוך אפשר עם מעין סכין מיוחדת שעוברים איתה כמה פעמים על הפרספקס (לפי סרגל...) ואז שוברים אותו...בצד האחורי של הסכין יפנית יש מן "שקע קטן כזה שכשחותכים איתו פרספקס הוא עושה כימעט את אותה העבודה של הסכין שתארת. (מניסיון)
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר אז את הפרספקס אני יחתוך עם יפנית וכנראה שאני לא יחרוט אולי אם ייצא לי לקנות דרמל
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים ברשתות "עשה זאת בעצמך" הגדולות יש כל הזמן מבצעים של כל מיני דראמלים (סקיל וולף... לא ממליץ על יונדאי...) ב100-120 ש"ח... תעקוב אחרי זה, אולי יהיה לך מזל...
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר תודה על המידע כרגע אני תקוע עם 50 שקל ומספיק לנצל את אמא ואבא אז אני ימשיך לעבוד וייקנה...בסופו של דבר אני יציג תמונות של לפני ואחרי המודינג...עריכה: איפה מוכרים פרספקט באינטרנט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.