עבור לתוכן

בחירת אוזניות לנגן נייד.. יש הצעות?

Featured Replies

פורסם

היי, קניתי לא מזמן את הZen MicroPhoto, ולמרות שהאוזניות שמגיעות איתו חמודות (EP-480), אני רוצה להחליף למשהו רציני יותר.

יש לי התלבטות בין EarBuds לבין משהו עם איכות טובה יותר, אבל שיהיה פחות נייד וישב על כל האוזן.

בגלל שהתקציב לא גדול, חשבתי בעיקר על:

Shure E2C

Sony MDR-EX81 (או 71)

Creative EP-680

Sennheiser CX-300

נכון שכל אלה הן InEar למינהן, אבל בכיף תנו המלצות לעוד סוגים.

חשוב לזכור שאלה לא אוזניות שיתחברו למערכת, ולכן צריכות להיות עם התנגדות נמוכה (16 ומטה לא?).

אני ואחי (האוזניות ישמשו את שנינו כנראה) לא אודיופילים ולכן לא צריך לקפוץ לסכומים מטורפים.

המלצות עצות הצעות וכו' יתקבלו בברכה :)

פורסם

אני הייתי הולך על ה-Sony MDR-EX71

אחלה אוזניות, צליל מעולה ונוחות - כל מה שצריך - חיסורן אחד שלהם הוא שהן מאוד רגישות

ז"א הן לא ישרדו אם פשוט תתקע אותן בכיס, תתחשב בכך.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי, עוד המלצות?

פורסם

הכל רק לא ה71 של סוני..

אז ככה, מבחינת איכות שמע ובאסים והכל, הם מצוינות ומפיקות צליל טוב...האוזניה עצמה נוחה ובאה ב3 מידות שונות להתאמה

והם גם דיי קטנות ויפות אבל (וזה אבל גדול מאוד) הנוחות הכללית שלהם אפסית.

נתחיל בכך שיש חוט ארוך-קצר (להעביר מאחורי העורף), דבר מעצבן ולא שימושי (שלא נדבר מכוער). נוסף על כך הכבל עצמו קצר מאוד,

ואם רוצים משהו קצת יותר ארוך אז יש את הכבל מאריך (כלול באריזה) שהוא כבר ארוך מדיי ומתאים פחות או יותר לגי'רפה, חוץ מזה נוסף על האוזניות,

והאוזניים עוד משקל של החיבורים (של הכבל הארוך והקצר) מה שהופך את האוזניות למעמסה מעיקה על האוזניים, כך שהליכה עם האוזניות והכבל המאריך

הופכת קשה ומעצבנת...וגולת הכותרת באוזניות הכושלות זה הכבל (חוט..איך שתקראו לזה) עצמו. הוא עשיו מגומי מוזר לא נוח ומעצבן, מה שיוצר לא פעם

הסתלסלות יתר של הכבל (גם בתוך עצמו)-ולפעמים נדמה שלחוט יש רצון משל עצמו (לא נעים בכלל).

בקיצור- אם אתה הולך לשבת,לישון או לעשות כל פעילות אחרת שאינה כוללת תזוזה כל שהיא עם האוזניות, סביר להניח שלא תשים לב לאופי המעצבן של האוזניות.

אבל אם אתה (סביר להניח כמו כל בן אדם אחר..) מתכוון להתנועע עם האוזניות אז תוותר ותקנה משהו אחר- אני לדוגמא מתכנן לקנות בזמן הקרוב PX200

אבל אם אזניות קטנות רצית, אז הShure E2C יכולות לעשות את העבודה טוב ואיכותי יותר מכל הפרטים האחרים ברשימה.

פורסם

אני יכול להמליץ על הCreative EP-630. סביבות 200 שקל, יש בזיגזג ונועה.

סאונד טוב, בידוד ברמה טובה, נוחות, וכבל של 1.20 מטר (בדיוק באורך המתאים).

פורסם

הכבל ה"ארוך" של הסוני זה 80 ס"מ, אז 120 לקריאטיב באמת נשמע לגירפה

לגבי הנוחות, יש לי את הסוני 81, ואני די מרוצה מהתמורה. אמנם יש להן חסרונות, אבל סהכ אני מרוצה (בדיוק מתאימים לצרכים שלי שזה בעיקר בלימת רעשי רקע ושמיעה נעימה - בבית אני לא משתמש שהם כי יש לי מערכת גדולה).

ה e2c אופציה יקרה למדי למישהו שלא אודיופיל, והבנתי שהם נוחים אפילו פחות מהסוני...

פורסם

http://www.audiocubes.com/category/Headphones,+Earphones_Earphones/product/Sony_MDR-EX71SL_Fontopia_Earphones.html

Cord: OFC; Neck Chain, 0.5m (remote friendly)

Extension cord (1m)

זה מה שיש בEX71 עד כמה שאני יודע... כבל של חצי מטר שזה מאד מאד קצר, וכבל מאריך של מטר - מה שנותן לך מטר וחצי, ארוך מדי לרוב האנשים.

הגובה שלי זה 1.75מ' בערך, כבל 1.20מ' נוח לי, אולי טיפה ארוך מדי.... לא משהו שמפריע בכל אופן (הנגן נמצא אצלי בכיס של הג'ינס).

סגנון הכבל-מאחורי-העורף דווקא נוח לדעתי, ככה כשמוציאים את האוזניות הם פשוט נתלות על הצוואר. ב630 יש כבל Y רגיל עם אותו אורך בשני הצדדים.

פורסם

היה לי 71 ועכשיו יש לי 81. שיפור ניכר.

חוט יחיד בלי חיבורים והארכות למיניהן.

מאחורי האוזן הבצורה נוחה יותר

ה81 יותר טובות. זולות מאד יחסית לתמורה (אם מביאים מחו"ל ב25 דולר)

פורסם

ep-630 אוזניות נפלאות איכות שמע מיוחדת ויוצאת במינה...

נראות טוב קטנות אין מה לעשות אני קניתי ואני מאושר מהם אגב מה שחשוב (בשבילי לפחות)האוזניות האלה באו עם אחריות....

שזה יוצא מן הכלל זה פשוט נפלא

פורסם

אם יש לך סכום משהו כמו 350 ש"ח הייתי ממליץ לך ללכת על Sennheiser PX 100, יצא לי לשמוע אותם הרבה, אוזניה מצויינת בשביל נגן.

וגם נוחה, מתקפלת לתוך קופסה יעודית למטרת ניידות.

פורסם

איפה אפשר למצוא את ה-PX100 ב-350 שקלים ?

פורסם

יש לך בחנות בשם "אדר" ברחוב החשמונאים בתל אביב

אבל אני חושב שזה טיפה יותר מ350

יש ב370 (זאפ)

לי אישית יש אותן והם באמת מאוד איכותיות אבל קח בחשבון שאין להן בכלל אטימה

(מה שאומר שיש מקומות שאי אפשר לשמוע בהם בלי להרוס את השמיעה)

יש את הpx200 שלפי מה שאני זוכר- יש בהן אטימה (נראה לי אבל שהן עולות יותר)

בכלליות יש שם ב"אדר" מבחר דיי גדול, וגם אפשר להקשיב לרוב הדברים לפני שקונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים