עבור לתוכן

שחור לבן בטלויזיה עם NVIDIA

Featured Replies

פורסם

שלום

אני יודע ששאלו פה כבר כמה פעמים ואני אישית עניתי חלק מהפעמים אבל אני חסר אונים ממש ותשובה לשאלה שלי לא מצאתי!

היה לי ווינדואוס XP עם כל הדרייברים של NVIDIA מותקנים כמו שצריך וראיתי שטלויזיה מצוין מהמחשב עם חיבור TVOUT והתקנתי את ווינדואוס מחדש(שדרוג) ואז מחקתי את הדרייברים שלי של ה 6600 שלי והתקנתי את הגרסה הכי חדשה שלהם מחדש..החיבור לכרטיס הזה הוא S-VIDEO למי שלא יודע אז יש לי חיבור RCA זכר מחובר לטלויזיה וצד שני של הכבל הוא חיבור RCA זכר גם הוא, עכשיו לפני ששדרגתי את הווינדוס שלי היה לי כבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך שאני מעריך שיש לכולם פה בערך..S-VIDEO מחובר למחשב שיוצא לארבע חיבורים: ירוק, כחול,אדום ועוד חיבור לS-VIDEO (למעריך אני מניח...)בכל מקרה הRCA שלי היה מחובר לחיבור בכחול לפני שהתקנתי שוב את וינדואוס כי בחיבור הירוק ראו שחור לבן ובחיבור האדום לא ראו כלום ורק בחיבור הכחול ראו עם צבעים(בטלויזיה כמובן!) עכשיו אחרי שהתקנתי את הווינדוס שוב אני רואה שחור לבן עם החיבור הירוק(אין דרך שאני יודע לראות בצבעים איתו) עם החיבור האדום אני לא רואה כלום ואני מניח שאני גם לא אמור לראות איתו..והחיבור הכחול שעבד לפני התקנת ווינדוס מחדש לא מראה תמונה בכלל!! :( אני יודע שהחיבורים מחוברים טוב כי אני רואה עם החיבור הירוק! אבל אני לא מצליח לראות בצבע!!!

התאוריה שלי היא:

או שמשהו נדפק בווינדוס,מה שלא נראה לי ועכשיו החיבור לא מזוהה נכון המחשב.

או שהחיבור הכחול שלי נדפק איכשהו פיזית ולא מעביר מידע

או שאולי לפני זה המסך היה מחובר למחשב גם עם החיבור של החשמל וגם החיבור עצמו(המסך לא התחבר ישירות לחשמל אלא למחשב עצמו) ועכשיו הוא כן מחובר לחשמל ישירות ואולי זה עושה בעיה עם ה TVOUT?

בבקשה תעזרו לי!!!

פורסם

תנסה לשנות את שיטת השידור בדרייבר, ראה תמונה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אבל אני שיניתי כל שיטת שידור אפשרית וזה עדיין או שחור לבן או שלא רואים כלום, תלוי בכבל(ירוק=שחור לבן כחול=כלום!)

בבקשה מי שיודע תעזרו לי :s05: מאז שגיליתי את הTVOUT בגיפורס 200 שהיה לי אני לא יכול בלי זה, זה החיים שלי!!

פורסם

אם אתה אומר שזה לא מזהה לך תמונה בשום חיבור אז למה שלא תנסה לחבר כבל ישיר של S VIDEO לTV?

ואם ב TV אין חיבור של S VIDEO אז אתה יכול לקנות מתאם מ S VIDEO ל COMPSITE (או איך שרושמים את זה)

ואני מאמין שזה גם יתן לך איכות הרבה יותר טובה וברורה יש לי הרבה נסיון עם כל זה ותאמין לי שהקבל פה משפיע הרבה

במיוחד בגלל שזה TV

ואם זה לא החיבור אז כנראה הגדרות.. כי אם זה שחור לבן אתה צריך פשוט להגדיר שיהיה מחובר S VIDEO ואז הוא יראה צבע

ככה זה אמור להשאר על אוטומטי ... אם זה לא זה ..אז כבר נדבר

פורסם

ואם ב TV אין חיבור של S VIDEO אז אתה יכול לקנות מתאם מ S VIDEO ל COMPSITE (או איך שרושמים את זה)

ואני מאמין שזה גם יתן לך איכות הרבה יותר טובה וברורה יש לי הרבה נסיון עם כל זה ותאמין לי שהקבל פה משפיע הרבה

כן המון ניסיון יש לך עם הקבלים האלה :silly:

מתאם בין SVIDEO ל COMPOSITE זה כמו להגיד שתתקין מתאם בין המודם האנלוגי שלך לADSL. זה ממש ממש ממש לא קשור אחד לשני. זה שיטת פענוח שונה לגמרי.

לפותח התראד' תנסה כבל (ולא קבל) אחר.

פורסם

אח שלי אני פותר לך תבעייה בשנייה לפני שאתה משנה שיטת שידור

אתה צריך לשנות את פורמט הטלוויזיה ל-composite video פלט

זה נמצא בלשונית בחר פורמט טלויזיה -מתקדם!

פורסם

ואז אתה בוחר באפשרות הזאת composite video פלט.

ואחרי שבחרתה באפשרות המסומנת

אתה בוחר שיטת שידור כמו -PAL-B

תשחק עם השיטות שידור עד שתמצא אחת שפועלת בצבע

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אבל נראה לי שאני לא הסברתי את עצמי טוב!

הכבל שלי הוא COMPOSITE אכן שצד אחד מחובר לטלויזיה..אבל צד שני לו מחובר לRCA נקבה ירוק שבו רואים שחור לבן או כחול או אדום שבהם לא רואים תמונה..עכשיו העניין הוא שאלו לא כבלים נפרדים אלא שלושה כבלים בשלושת הצבעים שהזכרתי ועוד כבל נקבה של S VIDEO וכל ארבעת הכבלים האלה מצתמצמים(מילה מסובכת לול) לכבל אחד שמחובר למחשב דרך S-VIDEO ! זה אגב הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך עצמו ומכאן לשאר שזה כבל מתאים ואמור לעבוד עם צבע בדרך זו או אחרת...

עכשיו אני אגיד לכם מה כן ניסיתי:

ניסיתי לשנות קצב רענון של המסך ושל הטלויזיה שיתואמו ביניהם- לא עבד

ניסיתי להגדיר דרך NVIDIA שצורת החיבור היא S-VIDEO או COMPOSITE או אוטומטי- לא שינה דבר

ניסיתי להעביר מהחיבור הירוק לכחול או לאדום או אפילו השגתי ממיר מ COMPOSITE ל SVIDEO שאותו חיברתי לחיבור SVIDEO נקבה שמחובר לכבל שיש לי ושם רואים גם שחור לבן!!

ניסיתי לשנות שיטות שידור דרך כל אחד מהצבעים של הכבלים אבל רק בחיבור הירוק רואים תמונה ורק בשחור לבן! :kopfpatsch:

עכשיו אני צריך שמישהו יגיד לי אם יש משהו שלא עשיתי ואני מקווה מאד שיש כי לא הייתי פונה לפורום הזה אם לא הייתי נואש כי כמו שאתם רואים אני קצת מבין ב TVOUT

אז בבקשה תעזרו לי

תודה מראש למגיבים

פורסם

אתה משתמש בכבל קומפוננט אתה חייב גם יציאת קומפוננט בטלויזיה

שזה פינים אחד אדום אחד ירוק ואחד כחול והכבל מתחבר אליהם.

חייב שכול הצבעים (הפינים) היו מחוברים אם לא זה לא יעבוד עם צבע

בניגוד לחיבור רגיל שצריך רק יציאת AV אחת בצהוב.

אם אין לך יציאת קומפוננט בטלויזיה תשתמש בכבל אחר.

פורסם
  • מחבר

אכן התשובה שלך מקורית ונשמעת הגיונית תודה! אבל! איזה כבל אני יחבר לטלויזיה? יש לי חיבור אחד צהוב וחיבור אחד לבן (טלויזיה של 21 AKAI) ועוד חיבור של אזניות ליד שני החיבורים, בחיבור הצהוב רואים שחור לבן ובחיבור הלבן לא רואים כלום! (החיבורים של הטלויזיה) ויש לי חיבור שמחובר לצהוב אז איזה חיבור בדיוק אמור להתחבר לשם?? אגב היה לי GEFORCE 100\200 עד לא מזמן ופשוט חיברתי COMPOSITE לכרטיס מסך ועוד אחד לחיבור הצהוב של הטלויזיה וראו טוב מאד ובצבעים! אבל עכשיו החיבור הוא SVIDEO בצד אחד ו COMPOSITE בצד אחר...אז את החיבור של ה SVIDEO אני מבין שאני משאיר אבל איזה המרה צריך לעשות בצד השני שמחובר לטלויזיה??

פורסם

זה פשוט תשתמש בכבל אחר עם קצה אחד של svideo ובקצה השני פין צהוב (זכר) כמובן,

שמתחבר לטלויזיה לכניסה הצהובה(נקבה) הכניסה השניה הלבנה היא audio לא משתמשים בה מאחר ואתה שומע דרך המחשב

או כבל עם שתי חיבורי פינים צהובים (זכרים) כבל AV רגיל, ומתאם מיוחד שמתחבר לכרטיס מסך ל-svideo ובצד השני של המתאם

שמתחבר לכרטיס מסך כינסת AV צהובה (נקבה), אז אתה מחבר תכבל הרגיל פין אחד למתאם ופין אחד לטלויזיה

(המתאם לא עולה הרבה 10 - 15 שקל בחנות אלקטרוניקה)

פורסם
  • מחבר

וואי אחי שיחקת אותה עם התשובות שלך!! אני אלך מחר להום סנטר ואקנה גם SVIDEO ל COMPOSITE שזה מה שהבנתי מהאפשרות הראשונה שלך ואני מקווה שזה יעבוד!!

אגב הבנת שהכבל שלי הוא RCA ל RCA וצד אחד מתחבר אכן לטלויזיה...השאלה שלי היא אם אני מוצא מתאם בין RCA ל 3 RCA (חיבור דומה לזה של מצלמה) זה יעבוד לי עם צבע למרות שאני לא מחבר כלום ל חיבור SVIDEO נקבה שנוסף לי על הממיר? הכוונה שלי היא:

יש לי מחובר למחשב הרי כבל SVIDEO שבצידו השני יוצאים ארבעה כבלים נקבות אחד ירוק אחד אדום אחד כחול ואחד SVIDEO נקבה

אז אם אני יחבר שלושה RCA לשלושת הנקבות RCA אבל לא יחבר כלום ל SVIDEO נקבה האם יראו בצבעים? או שאני צריך למלא את כל החיבורים שיראו נכון??

תודה מראש

פורסם

יש לך פשוט כבל של RGB אדום כחול ירוק באחת היציאות אתה אמור לראות שחור לבן באחת צבעוני ובאחת כלום תנסה לשחק עם היציאות להחליף או שתחליף כבל למה פשוט לא אמרת שהחלפת כבל 10 מטר S VIDEO בהום סנטר או רק מתאם ועם כבל RCA

פורסם
  • מחבר

idanemal

אני יודע למה אתה מתכוון..לפני שהיה לי את ה NVIDIA היה לי ATI X550XT ולו היו שלושה חיבורים RGB שיוצאים מSVIDEO של 4 פינים ושם אם הייתי מחבר לירוק הייתי מקבל תמונה בשחור לבן ואם הייתי מחבר לכחול הייתי מקבל תמונה בצבע...אבל החיבור שיש לי עכשיו הוא 9 פינים של SVIDEO ולכן זה לא עובד...

תודה בכל מקרה לעוזרים ופתרתי את הבעיה בסופו של דבר! הממיר שהיה לי מ SVIDEO לCOMPOSITE היה פגום אז קניתי אחד חדש בהום סנטר היום והוא עובד סוס!!

אני חושב שהועלו פה כל הפתרונות האפשריים לבעיות TVOUT ואני מתכוון באמת כל הפתרונות שאני שמעתי עליהם לפחות!! אולי "דביק"..זה יחסוך כמה ת'רדים מיותרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים