פורסם 2006 בינואר 1619 שנים יש לי בעיה די מוזרה במחשב שקשה לי אפילו לתאר אותה...הכל התחיל מזה שהיה לי מודם ALE 130 שגרם למחשב לכבות את עצמו, לכן החלפתי למודם רשת + נתבבהתחלה זה עבד בסדר, אבל שוב כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב חוזר אחד מהתסריטים הבאים:1. המחשב לא נדלק בכלל (במקרה הזה אני מנסה לחבר אותו מחדש לחשמל ולשחק עם החיבורים..)2. המחשב "חצי נדלק", כל המנורות הקדמיות שאמורות לחוות על תפקוד תקין מהבהבות והמחשב עושה הרבה רעש, אבל כלום עולה3. המחשב נדלק, מגיע על הסמל של WINDOWS ואז עושה RESET4. אני מצליח להכנס לWINDOWS ואז המחשב עושה RESETרק אחרי כיבויים/הדלקות/תפילות לבסוף המחשב מצליח להכנס לWINDOWS, ואז הוא נשאר יציב ועובד רגיל.כאשר אני מנתק את התקני הUSB ואת הראוטר אז כמעט תמיד אין בעיות (אבל היום אי אפשר לעשות הרבה בלי אינטרנט)ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש/לעדכן אותם אבל זה לא עזרחשוב לציין שגם בזמן ריצה רגיל המחשב עושה המון המון רעשלמישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?המון המון תודה, יובל
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים לדעתי או מה שמחובר לך ליציאות USB דפוק לגמרי ועושה לך סלטאו באמת שהספק שלך הגיע לפרקו....
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים תעבור על הפיתרונות שמוצעים ב-FAQ:יש לי ריסטארטים פתאומיים במחשב/מופיעים לי מסכים כחולים , מה לעשות כדי לפתור את הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.