פורסם 2006 בינואר 1619 שנים כל פעם שאני עוזב את האימיול ללילה בבוקר מופיע המשולש הצהוב וכתןב שם DELAYED WRITE FAILEDבקשר לתיקיה הזמנית של האימיול.מה המשמעות של זה?האם יש מה לעשות ( מדובר במחשב חדש ,האחריות עדיין בתוקף)
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים 1. יש בכלל מקום פנוי בכונן עליו נמצאת הספרייה הזמנית?2. האם יש לך בעיות אחרות עם המחשב (כמו בעיה בשמירות קבצים, רעשים מהדיסק הקשיח)? אם כן - תוריד תוכנה מתאימה מאתר יצרן הדיסק הקשיח ותבדוק את הדיסק - אולי הוא לא תקין.3. האם יש בעיות עם תוכנות שיתוף אחרות (כמו הקאזה או הסבבה)?4. תבדוק בפורום של eMule - אולי מישהו שם יודע יותר טוב.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים מחבר יש לי כל מיני בעיות לפעמים כשאני מנסה לנגן קובץ וידאו המחשב נסגר,חוץ מזה היו לי בדיוק את אותם בעיות עם כל שאר התוכנות.יש בערך 20 ג'יגה פנויים בכונן ככה שזזה לא זה
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים 1. תבדוק את הדיסק הקשיח עם תוכנה מאתר היצרן.2. תבדוק את הזיכרון עם memtest86.3. תנסה להתקין שוב את מערכת ההפעלה, אולי משהו שם לא מוגדר טוב.אם הכל תקין, אולי הבעיה היא בספק כח, בלוח או ברכיב אחר. בכל מקרה - יש לך אחריות תנצל אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.