עבור לתוכן

מתחיל פרוייקט

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתחיל פרוייקט שבו אני בונה מארז שכולו פרספקט(שקוף) לחלוטין

אני מעוניין לקבל הצעות מה כדי להוסיף למארז

תודה ......איגור

פורסם

אתה רוצה לחבר מערכת קירור מים\ גז?

אתה רוצה להפריד את הHD ו\או הכוננים מהחלק המרכזי ולשים אותם באיזור נפרד?

אתה רוצה לעשות חריטות?

יש לך נושא מסויים למארז?

תסביר קצת יותר מה אתה מתכנן לעשות... זה מטומטם יהייה לתת לך עצות בלי התאמה לתיכנון שלך :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני בונה מארז פוול טאוור

אני רוצה להפריד את הcd-rom מהhd שיהיה בייניהם מרווח

אני רוצה שזרימת האויר במארז תיהיה טובה יותר ממה שיש לי עכשיו

אני ואבא שלי גם בונים מערכת קירור מים(אל תידאגו אבא שלי מסגר לא יהיו דליפות )

כן משהו בסיגנון המארזים של

sunbeamtech

פורסם

את הרדיאטור של הקירור מים אתה יכול לשים בתא ניפרד מתחת למארז, עם שני מאוררים 120 מ"מ משני הצדדים לקירור התא, מאורר 120 מ"מ מול המעבד- כרטיס מסך שיכניס אוויר, מאורר 120 בגג שיוציא אוויר, מאורר 120 מקדימה למטה שיכניס, 80 מ"מ מאחורה למעלה (קצת יותר גבוה מהמעבד, אבל לא קרוב מידי לספק) שיוציא.

אפשר לקמבן איזה לאורר לספק שידחוף לו אוויר

אני מציע לך בחום לעשות חריטות וכירסומים בפאנל הקידמי, בדלת ובגג (בנושא מסויים אחד... לא שטויות...), ולהאיר אותם בלדים. אני אישית לא אוהב כלכך תאורה פנימית של קטודות... אתה יכול לעשות חלקים מכורסמים בפרספקס שבתאורת לדים יראו אטומים (לא שקופים...) וזוהרים. אפשר לעשות כמה שכבות של פרספקס ולהאיר כל שיכבה בצבע שונה, ולשלב בין החלקים...

פורסם

את הרדיאטור של הקירור מים אתה יכול לשים בתא ניפרד מתחת למארז, עם שני מאוררים 120 מ"מ משני הצדדים לקירור התא, מאורר 120 מ"מ מול המעבד- כרטיס מסך שיכניס אוויר, מאורר 120 בגג שיוציא אוויר, מאורר 120 מקדימה למטה שיכניס, 80 מ"מ מאחורה למעלה (קצת יותר גבוה מהמעבד, אבל לא קרוב מידי לספק) שיוציא.

אפשר לקמבן איזה לאורר לספק שידחוף לו אוויר

אני מציע לך בחום לעשות חריטות וכירסומים בפאנל הקידמי, בדלת ובגג (בנושא מסויים אחד... לא שטויות...), ולהאיר אותם בלדים. אני אישית לא אוהב כלכך תאורה פנימית של קטודות... אתה יכול לעשות חלקים מכורסמים בפרספקס שבתאורת לדים יראו אטומים (לא שקופים...) וזוהרים. אפשר לעשות כמה שכבות של פרספקס ולהאיר כל שיכבה בצבע שונה, ולשלב בין החלקים...

הוא לא חייב לכרסם את הפרספקס, למרות שזו הדרך המומלצת... הוא יכול לשייף את הלד עד שהלד חצי שטוח. זו דרף מעולה להכין פד זוהר לעכבר גם.

פורסם

מה יעזור לו לד משוייף? הוא יגרום למריחה של האור שיוצא מהלד, לא ל"צביעה" של שטחים במארז...האור לא ישבר אחרת בתוך הפרספקס...

פורסם
  • מחבר

אני הזמנתי שתי קטודות ירוקות, אני מתכוון לקנות את הקיט של THERMALTAKE A2003 - 4 Channel 2x8025+2x12025 VR Fan Kit with 3.5

ואני קונה ספק של hec 400 watt

פורסם

OK, בהצלחה.

פורסם

יפה לך על הדרך מחשבה הנה כמה טיפים

תקנה קטודות UV כי כל הפרספקט הוא זוהר באולטרה וגם תקנה איזה 8 לדים תשים 4 מהם על הדלת (אחד ימין למעלה אחד ימין למטה אחד שמאל למעלה ואחד שמאל למטה) וככה החריטות יהיו מוארות...

עוד כמה עצות חמודות... בגג אתה תוכל להתקין מד טמפ' מבפנים אבל שלא יבלוט החוצה אלה תראה אותו דרך הגג

ואני בטוח שאם תקח את זה ברצינות ייצא לך משהו ממש שווה... בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות

איפו אני יכול להשיג מד טמפ'

ואני צריך הסבר על איך לחבר לדים ,איזה נגדים צריך

כי המדריך באתר לא מובן כל כך

פורסם

יפה לך על הדרך מחשבה הנה כמה טיפים

תקנה קטודות UV כי כל הפרספקט הוא זוהר באולטרה וגם תקנה איזה 8 לדים תשים 4 מהם על הדלת (אחד ימין למעלה אחד ימין למטה אחד שמאל למעלה ואחד שמאל למטה) וככה החריטות יהיו מוארות...

עוד כמה עצות חמודות... בגג אתה תוכל להתקין מד טמפ' מבפנים אבל שלא יבלוט החוצה אלה תראה אותו דרך הגג

ואני בטוח שאם תקח את זה ברצינות ייצא לך משהו ממש שווה... בהצלחה!

מה??? מאיפה הבאת את זה שפרספקס מגיב לאור אולטרא סגול??? זה פשוט שטויות.

ו-4 לדים לתאורה של כל הדלת זה לא מספיק ביכלל! צריך 2 לדים על כל צד לפחות (עם מרחק של כ20 ס"מ ביניהם...)

למה לאתה מציע לו לחבר את מד הטמפ'? אתה מתכוון אולי לפאן באס עם צג LCD?

פורסם
  • מחבר

חברה תמונות בקרוב אני מתקרב לסיום החלק הקידמי

פורסם

תסתכל בפרויקט של יחיאל הוא גם עשה מארז שקוף אולי תקבל השראה בהצלחה .

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום איגור וברוך הבא לקהילת HWzone.co.il.

שים לב כי פורום יומני פרוייקטים "זהו המקום לפרסם את המארזים שלכם, העבודות עליהם ואת יצירות האומנות אליהן הפכתם אותם. שימו לב: זהו פורום ליומני עבודה בלבד!" לצורך שאלות בנושא מודינג יש לך את פורום אלקטרוניקה ומודינג.

נא קרא את חוקי הפורום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים