עבור לתוכן

כיבוי מחשב אוטומטי בWinXP

Featured Replies

פורסם

מאז שהתקנתי אקספי המחשב לא נכבה אוטומטית, איפה אני מחזיר את האפשרות הזו?

תודה מראש

חן.

פורסם

הסבר פה

פורסם

אם תתן יותר פרטים על המחשב שלך אולי נוכל לעזור יותר.

לפי מה שהבנתי המחשב שלך כן תומך בכיבוי העצמי (חלק מאפשרויות ניהול הכוח המתקדמות - ACPI), אז בהנחה שלא שינית הגדרות בביוס כנראה שהXP פשוט לא מזהה את זה. דיי שכיח האמת.

דבר ראשון שמומלץ לנסות (בכל מקרה) זה להתקין את הדרייברים האחרונים של הצ'יפסט שלך.

דבר שני כנראה יהיה עדכון לביוס.

בעיה די נפוצה כיוון שהXP לא מסתדר עם המון גרסאות ביוס ישנות (שחסרות תמיכה בXP ACPI MODE), בדר"כ תמיד יש עידכון בנוגע לבעיה הזו.

קח בחשבון שסביר שעדכון הביוס לבדו לא יפתור את הבעיה ויש צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה (או לפחות לעשות Repair ) על מנת שההתקנה של הXP טטען את הACPI HAL במקום הHAL הקיים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...

יש לי מחשב ישן יחסית :) לוח Intel Seattle 440BX ומעבד פנטיום 2 266 (אם זה קשור)...

ויש ללוח תמיכה בזה - זהעבד בגרסאות הקודמות של הווינ (מי,98 וכו'...)

ואגב, לא הצלחתי את מה שהוא אמר שם עם ההסבר באנגלית - לא הצלחתי לתפוח רשימת דרייברים חלופיים לcomputer...

תודה.

פורסם

אוקיי...

יש לי מחשב ישן יחסית :) לוח Intel Seattle 440BX ומעבד פנטיום 2 266 (אם זה קשור)...

ואגב, לא הצלחתי את מה שהוא אמר שם עם ההסבר באנגלית - לא הצלחתי לתפוח רשימת דרייברים חלופיים לcomputer...

תודה.

איך בדיוק אתה מצליח להפעיל את ה XP על מחשב כל כך ישן !?

זה עובד ? או זוחל ? לא כדאי לשקול להשאר עם מערכת הפעלה שתתאים יותר למערכת כזו ? לדעתי XP על מחשב כזה זה רצח, ואי אפשר לעבוד בצורה חלקה ונוחה. אלא אם כן כל מה שאתה מחפש זה שיהיה לך מחשב עם מערכת ההפעלה הכי חדשה ;D

פורסם

אוקיי...

תודה.

יש שם בתוך המדריך קישור לעוד מדריך להחלפת הדרייבר, אבל אם מופיע לך שם STANDARD PC אז זה באמת לא מאפשר לשדרג אותו.

תשתמש בפיתרון השני שמוסבר שם, מהוספת/הסרת חומרה תתקין את ה NT/APM LEGACY SUPPORT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים