עבור לתוכן

המשחק נתקע פתאום ומראה פסים וריבועים קטנים...

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בזמן האחרון שאני כבר משתגע ממנה.. אני לא מוצא שום סיבה לזה

אני שחקתי בסימס 2 כבר הרבה פעמים ועכשיו פתאום כשאני קצת משחק המשחק נתקע לי מראה פסים לכל אורך המסך וריבועים קטנים

כאלה הכל נמרחחחח לי ואחרי כמה שניות הוא מכבה לי את המסך ... אני עושה ריסט הכל עובד בסדר

הטמפרטורה נמוכה, של המעבד ממוצע 50 ושל הכרטיס מסך לא יותר מ45 בערך ובמצב רגיל 33... מה זה יכול להיות?? :nixweiss:

ניקיתי את הכרטיס מסך חשבתי אולי אבק לא יודע מה ... כלום! :kopfpatsch:

ד"א הכל על הגדרות סטנדרטיות לא המהרתי את המחשב בכלל..

המפרט שלי:

AMD 2000 + 1.7GHZ

ASUS A7S333

Geforce FX 5700 Ultra

1024 MB DDR

אלה נתונים עיקריים אם צריך עוד משהו תגידו..

תודה!!

פורסם

תתקין את הדריבר 77.77.מנסיון הוא הדרייבר הטוב ביותר לכרטיסים האלה,כי למעלה מזה אין שינוי למעט הכרטיסים האחרונים.

כמו כן תעשה סריקה של וירוסים ורוגלות.

פורסם

אין שום צורך להתקין דרייבר 7x.xx לכרטיס GEFORCE מסדרת ה5XXX, פשוט כי לא עידכנו בדרייברים אלה כלום לכרטיסים האלה.

הטמפ' שנתת, זה בזמן מאמץ?

פורסם
  • מחבר

אין שום צורך להתקין דרייבר 7x.xx לכרטיס GEFORCE מסדרת ה5XXX, פשוט כי לא עידכנו בדרייברים אלה כלום לכרטיסים האלה.

הטמפ' שנתת, זה בזמן מאמץ?

CPU טמפ' רגילה זה 46בערך... במאמץ אני חושב 55 גג 60

של הכרטיס זה כרגע עומד על 30 ובמאמץ לא יותר מ50

מישהו אמר לי שזה יכול להיות מהזכרונות של הכרטיס שהגופי קרור לא יושבים טוב או משהו דומה אבל

בדקתי את זה הוצאתי אותם ראיתי החזרתי בדיוק למקום וכלום אותו דבר...

DSCN2178.jpg

פורסם

מה זאת אומרת אתה חושב 55 גג 60? תבדוק את זה במאמץ :)

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אתה חושב 55 גג 60? תבדוק את זה במאמץ :)

איך באמת אני אבדוק את זה?.. את הטמפ' של הכרטיס אני שיחקתי עם הגרפיקה הכי גבוה בCall of Duty2 שהתאמץ הרבה

ואז יצאתי לווינדוס ובדקתי בדרייבר.. את הCPU היה לי קצת בעיה כי עד שאני מפעיל את הEVEREST הוא כבר מתחיל לרדת במעלות

עכשיו מצאתי את הבעיה! זה באמת היה הזכרונות של הכרטיס מסך אני לא יודע מה בדיוק אבל אחרי שהוצאתי אותם וחיברתי שוב ושוב אחרי

מספר פעמים של בדיקות בכל חזר לעבוד.. כנראה שזה לא ישב טוב כמו שאמרו לי פעם.. בקיצור אם למישהו יהיה את הבעיה הזאת

פעם כנראה שזאת הסיבה... תודה רבה לכל אלה שניסו לעזור! :smile1:

פורסם

רק שתדע שיש תוכנות לבדיקת מאמץ כמו SANDRA, PRIME95 ועוד. תוכל למצוא את חלקן במדור ההורדות באתר.

פורסם
  • מחבר

טוב למזלי הרע (כמובן) הבעיה לא נפתרה לחלוטין.. לפעמים אחרי שעות של משחק הוא שוב מראה את הבעיה

ועכשיו הוא הראה אותה כל הזמן וכל פעם ששחקתי עם הגופי קרור של הזכרונות לקח לבעיה זמן אחר להופיע, בין אם זה כשאני מדליק את הווינדוס

לבין זה שאני באמצע בדיקה של תוכנת AquaMark3 וזה אחרי שקניתי היום את המשחה הטרמית (של ארקטיק קולינג MX1)

קראתי פה את המדריך למרוח ואחרי נסיון של פעמיים הינה אני מצליח לכתוב פה.. אני מקווה שזה לא יפול באמצע חחחח

תמפ' בזמן מנוחה עומד על 32 מעלות (GPU) ואני מפחד לבדוק קרגע במאמץ אני פשוט נותן למשחה אולי קצת להתרגל לחום

אולי זה יתן משהו ... ד"א היו לי גם כמה פעמים שהמחשב נפל פתאום והתחיל את עצמו מחדש.. אני מקווה שזה לא ספק כח

(אני חושב שיש לי 300 W אני מקווה שהוא מספיק)

בקיצור אם יש לכם המלצות בשבילי מה אני צריך לעשות ואיך למרוח כמה שכבה ואם באמת צריך לתת לחומר להתרגל לחום??

פורסם

להתרגל לחום? אתה רוצה אולי להביא לו צעיף גם? תעשה כבר בדיקת מאמץ ותראה אם אכן זאת הבעייה :)

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי את זה רק בגלל מה שהם הראו באריזה של המשחה תרמית..שנגיד עשו בדיקה לAMD

ביום האשון הוא היה על 51.5 מעלות

בשני 49.5

ובשלישי 47 אין לי מושג למה

וכמובן שהמחשב ממשיך בבעיותיו אחרי בדיקות מאמץ.. אבל מוזר שחקתי שוב COD 2 והכל היה בסדר

זה כאילו הוא פתאום מחליט "לא בא לי יותר ביי" .. האם יש מצב שזה וירוס באיזה מקרה כל שהו?

אה והטמפ' שלו השתנתה, 44 מעלות במצב מנוחה ו59 בעבודה.. הוא עושה מה בא לו(כמו אביעד)

איך פתאום מ32 קפץ ל44 אלוהים יודע

אם זה היה כרטיס זול הייתי זורק אותו מהחלון .. כל מה שנשאר לי זה לירות בעצמי :bash:

פורסם

או שזה פשוט כרטיס דפוק וזהו או שזה באמת החום .....

דרך אגב איך הוצאת את הזכרונות של הכרטיס מסך הם לא מולחמים :s05:

פורסם

אני חשבתי את זה רק בגלל מה שהם הראו באריזה של המשחה תרמית..שנגיד עשו בדיקה לAMD

ביום האשון הוא היה על 51.5 מעלות

בשני 49.5

ובשלישי 47 אין לי מושג למה

וכמובן שהמחשב ממשיך בבעיותיו אחרי בדיקות מאמץ.. אבל מוזר שחקתי שוב COD 2 והכל היה בסדר

זה כאילו הוא פתאום מחליט "לא בא לי יותר ביי" .. האם יש מצב שזה וירוס באיזה מקרה כל שהו?

אה והטמפ' שלו השתנתה, 44 מעלות במצב מנוחה ו59 בעבודה.. הוא עושה מה בא לו(כמו אביעד)

איך פתאום מ32 קפץ ל44 אלוהים יודע

אם זה היה כרטיס זול הייתי זורק אותו מהחלון .. כל מה שנשאר לי זה לירות בעצמי :bash:

אני מיצטער לפוצץ לך את הבועה אבל זה אכן כרטיס זול,וגם קקה של כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

באותו זמן שקניתי אותו הוא היה מאוד טוב כל המשחקים עבדו על הגרפיקה הכי גבוהה

וגם היום אני עדיין משחק במשחקים בגרפיקה מאוד גבוהה עם AA וכל השאר והולך פשוט נפלא

זה עדיין 5700 Ultra ולא סתם 1200 שקל(בזמנו) זה מחיר מכובד לכרטיס מסך לדעתי

אז נכון שהיום אפשר לקנות בזה 6600 וכו' אבל אין מה להשוות כי בעוד שנה ה6600 יהיה חרא

ויהיה כבר 8600 או אלוהים יודע מה

עד היום הכרטיס הזה תומך לי בכל הפשרויות הגרפיקה ואני מאוד מרוצה ממנו.

ממש אין לי כסף לקנות כרטיס חדש ואני לא מרגיש שום צורך בזה

הייתי מעדיף לקנות כבר לוח אם ומעבד חדש במקום...ובקיצור אני מאמין שהבעיה נפתרה

ולא יצא לי תודה לאל לראות שוב את הפסים המעצבנים שהרסו לי את המקלדת (יותר נכון אני הרסתי אותה בגלל זה)

תודה לכולם

פורסם

ארטיפקטים... איך הקירור יושב על הכרטיס? ישך אבק במארז ? איך ברימת האוויר במארז? האוויר חם בפנים?

לפי דעתי זה נגרם מהתחממות

פורסם
  • מחבר

ניקיתי אותו מאבק המחשב כרגע פתוח וזה שוב התחיל להופיע הבעיה

וכל פעם המחשב שלי נופל ומתחיל את עצמו מחדש בלי סיבה וזה אחרי הרבה זמן

הגופי קרור של הכ.מסך יושבים עם קליפסים כאלה משני הצדדים נכנסים לתוך החורים ומתרחבים

אני חושב שיש לי בעיה גם בלוח אם אני לא בטוח ולא יודע מה אבל אני מתחיל לחשוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים