פורסם 2006 בינואר 1319 שנים יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לצפות בסרט שהוא באינטרנט במקום שיהיה על הדף את המסך של מדייה פלייר 10 יש משהו אחר תראו : מה עושים? איך אני מגדיר שרק מדיה פלייר 10 בלבד ינגן סרטים על הדפדפן? תודה לעוזרים
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים תבדוק אם בטוח יש לך הגרסא של מדיה פלייר 10בכל מקרה מה שמופיע לך זה וינדוס מדיה פלייר אבל סקין ישן
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר כן יש לי את מדייה פלייר 10 הגרסה האחרונה בעברית ובדקתי עבורה עדכונים במדיה פלייר ואין.בבקשה תעזרו לי איך אינ מעיף את המדייה הישן הזה מהמחשב שלי?
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר כן אבל הבעיה היא שהוא לא מנגן.. וגם היה משהו אחר לפני זה את הסקין החדש של מדיה פלייר 10 ופתאום זה היה את זה אני חושב שזה בגלל שהתקנתי מקודדים של k lite או משהו כזה.. אבל מחקתי וזה נשאר.. אתם יכולים לעזור לי?
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים כן אבל הבעיה היא שהוא לא מנגן.. וגם היה משהו אחר לפני זה את הסקין החדש של מדיה פלייר 10 ופתאום זה היה את זה אני חושב שזה בגלל שהתקנתי מקודדים של k lite או משהו כזה.. אבל מחקתי וזה נשאר.. אתם יכולים לעזור לי?מה שהבנתי מהודעה הלא מובנת שלך זה שלאחר שהתקנת את המוקדדים שציינת נהיו לך בעיות?
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר כן נהיה לי הדבר הזה במקום המדייה פלייר עשר (הדבר שבתמונה) ואז שמחקתי זה נשאר.. מה לעשות אני לא יודע מה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.