עבור לתוכן

האקספלורר לא נכנס לכל האתרים! עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשלושה ימים המליץ לי חבר על תוכנה המשנה את האייקונים של וינדוס וגורמת להם להראות הרבה יותר יפים, שקופים בקיצור מאוד דומה לMAC.

התקנתי את התוכנה והיא באמת נחמדה אבל מאז אני לא יכול להכנס לכל האתרים ברשת. כלומר אני מנסה והאקספלורר פשוט רושם DONE ונתקע.

האתרים הינם חוקיים לגמרי ולא אתרי WAREZ או אתרים כחולים.

הבעיה היא שהתוכנה לא הותקנה אל תוך תיקייה כל שהיא, אלא במהלך ההתקנה הוא נותן את כל האפשרויות שלה ואז הייתה רק האופציה של כפתור הINSTAL.

חיפשתי ברגיסטרי את הקבצים שלה ומחקתי אותם כמו כן ביצעתי חיפוש בכל המחשב והוא לא מוצא אותה, כלומר את הקבצים שלה.

ניסיתי לעשות RESTORE אבל הוא נותן לי רק את הנקודה של היום ואתמול ...

שמה של התוכנה הוא FlyakiteOSX v2.0

למישהו יש אולי רעיון איך לתקן את זה?

תודה

פורסם

אני לא יודע איך לתקן דברים כאלה בלי לפרמט ולהתקין תWIN מיחדש

אבל זה זמן מצוין לנסות את FIREFOX כי אחרי שאתה מיתרגל לשועל ולומד מה הוא יכול לעשות אתה לא רוצה לחזור לאקספלורר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה,

אני מנסה לחשוב על אופציות נוספות מבלי שאצטרך לפרמט,

דרך אגב ניסיתי עכשיו את השועל ובו הכל עובד כשורה :)

פשוט מעניין אותי מדוע זה הפסיק לעבוד באקספלורר והאם ניתן לפתור את זה מבלי לפרמט?

פורסם

בכל מיקרה גם שתצליח ליפטור תבעיה אני ממליץ לך בחום לילמוד על השועל יש בו דברים שהאקספלורר יכול רק לחלום שיהיו לו

ויש גם תוסף שנותן לך להריץ תאקספלורר מיתוך השועל ולעבור בקלות בין השועל לאקספלורר-מאוד מומלץ לאתרים שעושים בעיות לשועל :xyxthumbs:

תעשה חיפוש לFIREFOX באתר ותיראה איזה דברים נחמדים אפשר לעשות איתו

פורסם

כן, אבל אם ה EXPLORER לא רץ לו מתוך ה EXPLORER הוא גם לא ירוץ מתוך ה FIREFOX, ומה לעשות, תמיד יש איזה אתר שחייב IE...

פורסם

אני רק ממליץ לו על השועל אחרי שיתרגלתי ולמדתי אותו אני לא יכול לחזור לאחור וביגלל זה אני ממליץ לכל אחד שיש לו בעיות באקספלורר

לעבור לדפדפן באמת איכותי

תבעיות שיש לו אני לא יודע ליפתור בלי לפרמט כמו שאמרתי מיקודם וכדי לו לנסות ליפטור תבעיה בלי קשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים