פורסם 2006 בינואר 1219 שנים שלוםאני ראיתי את הפאנל שליטה זה בפנדהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755ואני ממש אהבתי אותו ורציתי לדעת אם יש עוד חנויות שמוחרות אותו כי אני לא מצאתי?תודה מראש
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים יש מישהו שמוכר אותו ב trade zonehttp://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=5113
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים נראה לי מכוער, אבל זה עניין של טעם.אולי תתנו לו קצת עצות/ ביקורת כדי שהוא ידע אם הוא עושה רכישה נכונה.אני הייתי עושה זאת אם הייתי יודע משהו על הבקר.
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים נראה לי מכוער, אבל זה עניין של טעם.אולי תתנו לו קצת עצות/ ביקורת כדי שהוא ידע אם הוא עושה רכישה נכונה.אני הייתי עושה זאת אם הייתי יודע משהו על הבקר./quote]צודקתתנו לו המלצות אחרות וביקורות שידע בכלל אם זה קנייה נכונהלפותח הדיון תרשום מה בדיוק אתה מחפש בפאנל שבחרת בפאנל הזה
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים למה פאנל כזה גדול ?! הוא תופס שי חריצי 5.25"... יש פאנלים שתופסים אחד והם הרבה יותר יפים וטובים !! אבל שוב פעם זה עניין של טעם !!
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר תראה יש לו יותר פונקציות מפאנלים אחריםלמשל הוא מתריעה לך אם המאוורר לא עובד או עובד מתחת ל 500סל"דאתה יכול להגדיר לא טמפ' מקסימלית שהיא באחד הערוצים(מעבד,דיסק קשיח,כרטיס מסך ומארז) וכהוא מרגיש שאתה עובר את הטמפ' הזותי הוא פשוט מתחיל לצפצף ולהבהב לך שתדעה שאתה "בסכנה"יש לו גם חיבור לרמקולים ובזרתו להגביר ולהנמיך את העוצמהועד כמה דברים שאני לא זוכר
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים למה פאנל כזה גדול ?! הוא תופס שי חריצי 5.25"... יש פאנלים שתופסים אחד והם הרבה יותר יפים וטובים !! אבל שוב פעם זה עניין של טעם !! "הוא מגעיל ויצור וגרוע! - אבל תעשה מה שבא לך אחי..." זה כמו שתגיד: "יפה לך מכוער" חחחחחח
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים "הוא מגעיל ויצור וגרוע! - אבל תעשה מה שבא לך אחי..." זה כמו שתגיד: "יפה לך מכוער" חחחחחח
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים ממליץ לך על הקומנדר 7, יש לי אותו, ואני מאוד מרוצה ממנוכמובן שיש לו התראות על טמפ' גבוהה, או כשל במאוורר כל שהוא(טמפ' גבוה - אפשרות לכיבוי המחשב ע"י הבקר)כשל באחד המאוורים - הבקר מפעיל את כולם על MAXוהשוס הגדול - לפחות לטעמי - יש לו 7 ערוצים..והוא זול יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.