פורסם 2006 בינואר 1119 שנים יש לך אולי את דגם ההגה ?! הוא יעזור במציאת תמונה או מש'ו כזה... כי גם לי יש של מיקרוסופט ואין שום שנאי הכל על הUSB...
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר slidewinder force feedback wheelהוא מקבל מתח גם מהUSB אבל זה רק מתח בשביל הפעלה בסיסית... בשבי שההגה ימשוך כל הזמן לכיוון האמצע צריך את השנאי...
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים קודם כל זה Side Winder ולא slidewinder... ראיתי תמונות של השנאי, גדול כזה... אבל בקשר לחיבור אני לא ראיתי כלום.. אני אומר תתקשר לMicrosoft ישראל ותשאל אותם על השנאי הזה...
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים [ltr]I have the gameport version so I'm not sure it's the same, but here's mine...[/ltr][attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר סטנדרטי לחלוטין רק שלאף אחד מהשנאים שמסתובבים לי בבית בלי שימוש (ויש הרבה) אין ראש כזה.מה גם שלא מצאתי כזה ראש לקנייה בשום מקום...אתה יודע איפה לקנות ראש כזה?
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים יודע מה תעשה.. תקנה חיבור נקבה להגה ותלחים אותו במקום החיבור נקבה הנוכחי... זה צורך בפתיחת ההגה... הדרך היחידה שעלתה לי בראש !!
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר להחליף את החיבור? לא נראה לי...אני מעדיף את ההגה כמו שהוא כשהוא פשוט לא מושך חזרה מאשר הגה שלא פועל בכלל..
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים למה אחי זאת לא כל כך בעיה, בטוח אתה מכיר מיש'ו שאוהב שטויות ופירוקים ויודע להלחים והכל !! אני הלוואי שהיה לי את האפשרות של הגה כוח
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר בעיקרון גם אני אוהב את השטויות האלו... אבל מה להלחים במקום החיבור המקורי? חיבור אחר שאני אמצא שנאי שמתאים לו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.