עבור לתוכן

מבקש עזרה למדריך כדי לפרמט מחשב ...דחוף

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לפרמט מחשב ולהתקין ווינדווס

אבל ממש לא ידע איך עושים את זה ומה צריך לשם זה ,מה גם שאני לא כל כך מבין במחשבים

איפה אני יכול למצוא מדריך מפורט בנושא הזה????

אשמח לקבל כמה הצעות או מדריכים

תודה רבה.

פורסם

בעיקרון פירמוט זה דבר פשוט מאוד, אבל מי שלא מבין יכול לגרום נזק גם בדבר פשוט שכזה..

תבקש מחבר שמבין שיפרמט לך וככה גם תלמד הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

ממש תשובה יפה...

ככה אתם עוזרים?

מפנים אותי לאנשים אחרים...

אני צריך מדריך.

ואם את אומרת שזה פשוט אז אולי תגידי לי מה לעשות פה ואיך לעשות ואני כבר אראה אם אני אצליח להתמודד עם זה.

פורסם

טוב...אתה מכניס את הדיסק של הווינדוס למחשב...

ואז עושה BOOT מהדיסק...

אח"כ...אתה רואה מסך כחול...אתה מחפש את האפשרות לעשות "פורמט"...בוחר איזה דיסק את חוצה לפרמט ולוחץ מה שכתוב לך שם...

התהליך לוקח כ15 שניות...

אח"כ...אתה עושה שוב BOOT מהדיסק...ואז כבר תתחיל התקנה רגילה של וינדוס...

(כמובן שזה לא התהליך המלא...פשוט תקרא קצת מה הדיסק רושם לך...)

פורסם

ויש את העניין של חילוק המחיצות,דרייברים ושאר ההתקנות.. זה לא כזה חפיף..

פורסם
  • מחבר

אם אני מבין נכון אז ה BOOT זה כאילו המחשב צריך לקרוא דרך הדיסק שהכנסתי לו ולא דרך ההדיסק הקשיח...נכון?

והמסך הכחול זה של הדוס?

ז"א שאני צריך להכנס לדוס לפני ולשנות את ההגדרות הראשונות של הקריאה של המחשב בהפעלה לפני שאני מכניס את הווינדוס ,ורק בפעולה השנייה אני מכניס את הווינדוס...האם כך?

פורסם

אם אני מבין נכון אז ה BOOT זה כאילו המחשב צריך לקרוא דרך הדיסק שהכנסתי לו ולא דרך ההדיסק הקשיח...נכון?

והמסך הכחול זה של הדוס?

ז"א שאני צריך להכנס לדוס לפני ולשנות את ההגדרות הראשונות של הקריאה של המחשב בהפעלה לפני שאני מכניס את הווינדוס ,ורק בפעולה השנייה אני מכניס את הווינדוס...האם כך?

ממש לא!

אכן BOOT זה שהמחשב קורא מדיסק...

את הBOOT אתה קובע בBIOS

ויש את העניין של חילוק המחיצות,דרייברים ושאר ההתקנות.. זה לא כזה חפיף..

דרייברים זה כבר לאחר הפירמוט...וזה ממש לא בעיה..(אני הכנתי דיסק עם כל הדרייברים שאני צריך...לאחר פירמוט..אני מכניס אותו...ותוך שנייה סיימתי..)

ולגבי חילוק מחיצות...אני אף פעם לא עשיתי את זה..(אני גם לא יודע איך..) פשוט לי יש 2 הארד-דיסקים...כל אחד הוא מחיצה...

פורסם

ממש תשובה יפה...

ככה אתם עוזרים?

מפנים אותי לאנשים אחרים...

אני צריך מדריך.

ואם את אומרת שזה פשוט אז אולי תגידי לי מה לעשות פה ואיך לעשות ואני כבר אראה אם אני אצליח להתמודד עם זה.

אני לא מבין למה אתה מתעצבן...אחרי שבכול זאת עוזרים לך קצת

אתה צריך להבין שלפרמט מחשב זה דבר פשוט לכול אחד שכבר עשה את זה ויודע איך, ולך זה לא יהיה פשוט כל כך

כאשר אמרו לך ללכת לחבר זה הדבר ההכי חכם לעשות , ללמוד , לפרמט להתקין את WINDOWS להוריד את העדכונים וכול הירקות האחרים.

ככה כולם לומדים וככה זה הכי פשוט גם לפעם הבאה

אתה צריך את זה דחוף ? התקנה לא נכונה תגרום לך להתעשק עם זה שעות בלי יכולת לגשת לאינטרנט לשאול שאלות.

אין תהליך מזורז.

אבל רק כדיי לתת לך את מבוקשך, כך מדריך בעברית ובהצלחה:

http://www.ben-shushan.net/install_windows_xp.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים