פורסם 2006 בינואר 1019 שנים חיפשתי בכמה חנויות ומצאתי רק חנות אחת שמוכרת כוס כזווזה עולה אצלם מעל 100 שח (זה נראה לי מוגזם לשימוש חד פעמי) בטענה שזה ציוד איכותיכמה אחד פשוט צריך לעלות?ויש עוד אפשרות חוץ מכוס(לעשות חור במארז)? אולי לעשות עם המקדחה חורים בצורת עיגול?עוד דבר הבנתי שאחרי הקידוח צריך לשייף את החורעם מה עושים את זה?נייר זכוכית?ודבר אחרון אני חושב שראיתי פה פעם שבלונות של הגדלים של המאוררים אבל אני לא מוצא את זה אתם יודעים איפה זה?ד"אתודה!!
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים פה תמצא שבלונות - http://hwzone.co.il/guides/holes-pavel/וכוסות לקידוח אתה יכול למצור ברשת ACE הום סנטר
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר תודה אחיהום סנטר?!דיבתי איתם היום בטלפון ואמרו לי שאין להם כוסות לחיתוך ברזלד"אכמה זה צריך לעלות?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים בסניף שהתקשרת כנראה אין אבל צריך להיות להםבמקרה היום הייתה ב ACE וראיתי שם סט של מקדחי כוס ב 25 שקלזה בא כוס בתוך כוס מ 5 mm עד 60
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר מוזר דיברתי עכשיו עם ace והוא אמר לי שאין להם כוסות ל ברזל בבל לפח ישכוס לפח יצליח לעשות חור במארז?בכלל מאיזה חומר עשוי המארז?(אצלי הוא סתם גנרי)ואחי אין להם של 120מ"מ?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אני עשיתי בלי שום כוס עם מקדח הרבה חורים קטנים בצורת עיגול ואז משייפים ויוצא אחלה...לוקח יותר זמן אבל יוצא אחלה, בוא לאייסי שלי אם ת'רוצה יותר פירוט
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים כוס לברזל לא נראה לי מוכרים..(מאוד נדיר..ויקר..)..כוסות לפח לא חסר ותלוי בעובי הברזל שאתה רוצה לחתוך..(אתה בטוח שזה ברזל ולא פח..??)..
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים "נדיר ויקר"מה אתה חושב שזה יהלום?מוכרים את זה ועוד איךאתה יכול לקנות ב רשת זייפר וזה יכול לחותך מקס 3 מ"מ ברזל
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר לא יודע אם זה ברזל או פח יש דרך לבדוק את זה?(אם זה יעזור קניתי אותו לפני שנה ב ksp -המארז הרגיל הזה שהם נתנו)"נדיר ויקר"מה אתה חושב שזה יהלום?מוכרים את זה ועוד איךאתה יכול לקנות ב רשת זייפר וזה יכול לחותך מקס 3 מ"מ ברזללא יודע מה איתך אבל אני חיפשתי כבר בכמה חנויות ומצאתי ר קשני חנויות שמוכרות את זהובקשר למחיר אחת אצרה מעל מאהוהשניה בסביבות ה 400 שח
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים יש בזייפר , אני קניתי 80 מ"מ ב 180 ש"ח. ואתה רוצה להגיד לי שזה לא יקר.......(מצטער על התשובה המאוחרת אבל..)
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים בסניף שהתקשרת כנראה אין אבל צריך להיות להםבמקרה היום הייתה ב ACE וראיתי שם סט של מקדחי כוס ב 25 שקלזה בא כוס בתוך כוס מ 5 mm עד 60אם זה מה שאני חושב שזה, אז זה חרא של דבר!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.