פורסם 2006 בינואר 1019 שנים יש לי עכבר ישן שעדיין עם הגולה הזאת ובא לי לעשות איתו משהו חשבתי להוסיף שם לד ושזה יוציא אור בין המקשים האלה שעליו אבל ניתקלתי בבעיה של החשמל איך אני יחבר יש שם חיבור כלשהו שאין לי מושג איך אני יכול לחבר אליו הינה תמונות: (מצטער על האיכות-מצלמת אינטרנט)
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מצטער על האיכות??אי אפשר לראות פה כלום(!)ובתוך העכבר יש לך ג'וק שאליו אתה מחבר את הלד
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר אחרי ניסיון לחבר את הלד ישיר מהמחשב לכבל הזה של העכבר הכנסתי אחד ללבן ואחד לכתום וזה פעל אבל כשחיברתי את הלד לכחול והירוק הלד נישרף הכנתי גלריה http://www.sit-e.net/ori/moding גם שאני מצלם עם מצלמה דיגיטלית לא יוצא לי טוב אני לא טוב בצילום מקרוב
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים כנראה שהכחול והירוק נותנים מתח גדול מדי...הדרך הכי טובה לחבר את הלד היא לבדוק מה המתח בחוטים (בין אם על ידי רב מודד או ע"י מציאת המעגל באינטרנט), ואז אתה מתייחס לחוטים הרלוונטים כאל מקור מתח רגיל - נניח שמדדת 5V בין 2 חוטים, אז תחבר אליהם את הלד עם נגד מתאים, וזה הכל.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים שבוע שעבר חיברתי לד כמו שיש בגלריה הזאת אחרי 3 דקות יצא לי עשן מהלד... תבדוק עם רב מודד כמה וולט מסתפק שם.. ותחבר עם נגד לפני הלד...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אני מציע לך לקנות זה חובה בכל בית וזה די זול ( 60 ש"ח +-)אתה יכול להשיג בכל חנות אלקטרוניקה
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים כמו שפרו אמר... רב מודד מומלץ שיהיה בכל בית !! לא יקר כל כך לי עלה 40 שקל !! אפשרות אחרת לא נראה לי.. עזוב את העכבר.. תתעלל בחתולות, יותר כיף
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים צור איתי קשר באיסיקיו ואני אסביר את זה ישר כי ככה זה דיי בעיתי דרך הפורום... לי יש 3 לדים בעכבר...179673404
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.