פורסם 2006 בינואר 1019 שנים תראו משהו מוזר מאוד קרה למחשב שלי ב-3 ימים האחרונים!אני מכבה את המחשב ומתי שהוא הוא נדלק מעצמו פעם אחת שהלכתי לישון כיביתי אותו ואחרי 10 דקות הוא נדלקפעם אחת כיביתי אותו וראיתי שהוא התכבה ואני קם בבוקר והוא דלוק!ואף אחד לא הדליק אותו!בבקשה אני לא יודע מה זה תעזרו לי!
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים בעיה ממש מוזרה אולי הספק שלך מקצר ומקפיץ את הזרם אבל לא ניראה לי, זה ניראה לי עבודה של מישהו מהבית שלך, הוא בטח מנסה לצחוק עליך או משהו, אם לא אז אני מצטער אבל זה בהחלט מטריד........ זה בטח בעיית מתחים, תסתכל אם משהו לא קופץ לך או משהו
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים תבדוק בBIOS אם יש לךWAKE ON LAN, או כל איזה WAKE ON אחר.ותערוך בבקשה את הכותרת שלך ע"פ חוקי הפורום.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר אממ..לא מצאתי וגם לא משהו דומהאבל יש מצב שזה בגלל הביוס כי יכול להיות שבטעות שיניתי דברים שם..
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים זה בדר"כ קורה בגלל מודם ( בדר"כ מודם usb,אך אל רק..)נתק את המודם מהמחשב ותראה אם הבעיה חוזרת על עצמה.במידה והבעיה לא חוזרת ומסתבר שזה המודם מדליק את המחשב פנה לספק האינטרנט שלך
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר אם אתה אומר USB זה מעלה לי משהויום שבת הבאתי מדפסת חדשה HP וביום ראשון כבר התחילו לי ההדלקות של המחשבאז יש מצב המדפסת מדליקה אותו?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר אוקי,היום אני ינתק גם את המודם וגם את המדפסתאם אני יראה שהבעיה נפתרה אני יחבר אחד מהם וכך אני ידע איזה מהם עושה את הבעיה(אם זה בגלל זה)אני יעדכן מחרתודה על התמיכה.
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר עשיתי בדיקה ניתקתי את המודם ואת המדפסת והמחשב לא נדלק חיברתי את המודם המחשב לא נדלק ,חיברתי את המדפסת המחשב נדלק(המודם והמדפסת חיברתי מאחורה חיבור ביחד)העברתי את החיבור של המדפסת קדימה ולא נדלקאני מזה מבולבל יש מצב שהוא ידלק ויש מצב שלא אני פשוט לא מבין מה זהאיזה עוד דברים יכולים לגרום למחשב לפעול לבד?
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים לא הבנתי אחי כשאתה מחבר רק את המדפסת (והמודם מנותק)המחשב נדלק?(ד"א המדפסת באותו הזמן היתה דלוקה או מכובה?)
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר שאני מחבר את המדפסת ואת המודם ב USB מאחורה המחשב נדלקשאני שמתי את המודם בUSB מאחורה ואת המדפסת מקדימה לא נדלק(אבל זה גם לא בטוח)והמדפסת לא הייתה דלוקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.