עבור לתוכן

התקנת ווינדוס בלי מקלדת ועכבר - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום , פרמטתי לחבר שלי את המחשב לפני כמה ימים, אבל כנראה הדיסק שהוא השיג היה פגום והמחשב לא הצליח להתקין סיפרייה בשם DRIVERS.CAB שמן הסתם הכילה דרייברים.. הכל עבד טוב וחשבתי שלא יהיו בעיות, אבל כשניתקנו את העכבר והמקלדת.. וחיברנו שוב, ראינו שזה לא עובד פשוט.. הPS2 והUSB לא עובדים..

המחשבה הראשונה שעולה לי בראש זה שבספרייה שהוא לא הצליח להתקין היו דרייברים של PS2 וUSB.. עכשיו אני צריך להתקין ווינדוס שוב.. השאלה איך אני עושה את זה בלי מקלדת ועכבר.. אמרו לי שבביוס ולפני שהווינדוס עולה , המקלדת תעבוד.. אבל עוד לא בדקתי, זה נכון? :]

ואם יש דרך אחרת או שזה בכלל לא קשור לסיפרייה של הDRIVERS - אשמח לשמוע

פורסם

בזמן ההתקנה הוא לא צריך דברים מעבר למה שיש בדיסק התקנה.. ככה שאם הדיסק תקין, (וגם החומרה), אז לא אמור להיות בעיות.

פורסם
  • מחבר

בזמן ההתקנה הוא לא צריך דברים מעבר למה שיש בדיסק התקנה.. ככה שאם הדיסק תקין, (וגם החומרה), אז לא אמור להיות בעיות.

השאלה אם אני יוכל להחליף בביוס שיגש קודם כל לדיסק ולא להארדיסק.. כי זה מסומן לעשות בוט ראשון להארדסיק..

וגם לפני ההתקנה של הווינדוס צריך ללחוץ על כמה מקשים כדי להתחיל..

השאלה אם המקלדת תפעל :}

פורסם

בהנחה שהחומרה תקינה, הכל יעבוד מעולה...

אם החומרה לא תקינה, אז אף DRIVERS.CAB או כלום לא יעזור.. צריך להחליף את הבעיה (מקלדת, לוח אם או לא יודע מה).

פורסם
  • מחבר

בהנחה שהחומרה תקינה, הכל יעבוד מעולה...

אם החומרה לא תקינה, אז אף DRIVERS.CAB או כלום לא יעזור.. צריך להחליף את הבעיה (מקלדת, לוח אם או לא יודע מה).

אוקיי תודה לך :}

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים