עבור לתוכן

דיסק הקשיח

Featured Replies

פורסם

איך אני עושה דיסק קשיח כמעט ריק כלומר.. כשאני פותחת מאפיינים בקליק ימיני על כונן סי יש לי את הציור העיגול יש לי שמה חצי ורוד וחצי כחול.. איך אני עושה רבע כחול ושלושת רבעים וורוד? ואיזה קבצים חייבים להיות בכונן סי?בכלל מה חייב להיות בכונן סי? :nixweiss:

פורסם

איך אני עושה דיסק קשיח כמעט ריק כלומר.. כשאני פותחת מאפיינים בקליק ימיני על כונן סי יש לי את הציור העיגול יש לי שמה חצי ורוד וחצי כחול.. איך אני עושה רבע כחול ושלושת רבעים וורוד? ואיזה קבצים חייבים להיות בכונן סי?בכלל מה חייב להיות בכונן סי? :nixweiss:

חחחח בוא אסביר לך קצת.

כונן C הוא הכונן ה"נבחר" (כן אני מושפע מהארי פוטר) שבו המערכת הפעלה שלך (Windows) מתקינה את עצמה.

בעקרון, אנשים בדרך כלל מתקינים את רוב התוכנות שלהם בכונן זה, בתיקיה הנקראת Program Files, שם תראה את רוב התוכנות שהתקנת

עכשיו תראה.. על מנת לפנות מקום, ולעשות את ה"עוגה וורודה" את צריך למחוק קבצים, תוכנות משחקים אשר אתה יודע בבירור שאתה אישית משמתמש בהם. אתה יכול לנסות ללכת -CONTROL PANEL ומשם ל ADD \ REMOVE PROGRAMS ולבדוק מה אתה צריך ומה לא.

אני כבר אומר לך לא לגעת בתיקיית Windows שנמצאת ב-C.

בעקרון אם אתה רוצה למחוק הכל הכל, אתה צריך לפרמט, אבל אם אינך מבין בזה, אל תתחיל עם זה =]

פורסם

פותחת התראד היא בת .... ( לא בשביל משהו )

אז לזה שמעלי תשנה את התשובה ללשון נקבה

:xyxthumbs:

פורסם

נו מה זה משנה .. :|

מותק תקבלי את זה כלשון נקבה סבבע ?=]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים