עבור לתוכן

שאלה על rpair לוינדוס -תודה

Featured Replies

פורסם

נכון שרוצים להתקין תוינדוס דרך הבוט?אז מכניסים תדיסק וכל זה ויש שם כמה אפשרויות: התקנת וינדוס מחדש וריפר....

אז שאני לוחץ על ריפר הוא נותן לי לרשום את סיסמת האדמין שלי...אין לי אז אני לוחץ אנטר ואחרי שאני לוחץ אנטר הוא נותן לי שורת פקודה מה רושמים שם שתחל ההתקנה? :xyxthumbs:

פורסם

שלום.

כדי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלך אתה לא אומר לגשת לריפר, אלא פשוט ללחוץ ENTER אחרי שאתה מכניס את הדיסק..

האפשרות של הריפר היא כדי לתקן קבצים פגומים במערכת,( אם אני זוכר נכון למשל קבצי DLL)

להבא תנסה לרשום בצורה יותר ברורה, הניסוח שלך בשורות הראשונה היה קצת מבלבל..

רועי.

פורסם

אחים שלי אני צריך עזרה בנושא הזה של הריפייר.

אני פשוט חייב לעשות את זה ולא מבין בזה.

ויש לי גם כמה שאלות כלליות בנוגע לריפייר:

מה זה עושה למערכת?

האם זה מוחק את הקבצים שהיו לי על המחשב?

האם זה מוחק לי תוכנות כלשהן?

הבעיה שלי נמצאת בנושא הזה:

מי שיוכל לעזור אני יודה לו מאוד! :yelclap:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161108.0

פורסם
  • מחבר

שלום.

כדי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלך אתה לא אומר לגשת לריפר, אלא פשוט ללחוץ ENTER אחרי שאתה מכניס את הדיסק..

האפשרות של הריפר היא כדי לתקן קבצים פגומים במערכת,( אם אני זוכר נכון למשל קבצי DLL)

להבא תנסה לרשום בצורה יותר ברורה, הניסוח שלך בשורות הראשונה היה קצת מבלבל..

רועי.

אני לא התכוונתי להתקין מחדש פשוט אני רוצה לעשות ריפר ולא מצליח מה רושמים אחרי האנטר של סיסמת האדמין ....

פורסם

יש שני דברים. מה שאתה אמרת נקרא הREPAIR CONSOLE, ושם אתה יכול לסדר דברים כמו קובץ BOOT ראשי, להוסיף קבצים שנפגמו וכו'.

כדי לעשות מה שאתה מתכוון אליו, שנקרא התקנה מתקנת, אתה מקיש על ENTER באותו שלב שציינת, ובשלב הבא הוא יגיד לך שקיימת כבר מערכת הפעלה על הדיסק, והאם אתה רוצה לדרוס אותה. וזה מה שאתה צריך.

עכשיו שים לב, כל מה שבתיקיית DOCUMENTS AND SETTINGS יימחק (שזה כולל את MY DOCUMENTS, MY MUSIC וכו') ואתה תצטרך להתקין הכל מחדש.

האופציה הזאת היא נוחה כשאין לך גיבויים או שאין לך כוח לגבות... בכל מקרה, אם יש לך בעיות בווינדוס, אין כמו לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. לתשומת לבך.

פורסם
  • מחבר

הוא רושם לי c:\windows מה אני אמור לרשום אחכ

פורסם

אתה בכלל קראת את מה שכתבתי?

פורסם
  • מחבר

אתה בכלל קראת את מה שכתבתי?

עשית פעם ריפר דרך הבוט?

פורסם

למה אתה לא עושה ריסטור דרך SAFE MODE ?

פשוט תפעיל את המחשב על סייף-מוד ותלחץ NO לשאלה שהוא שואל אותך בהתחלה, יעלה לך חלון עם תאריכים ותבחר את התאריך שאתה רוצה שהמחשב יחזור אליו...

^^

הכי פשוט , ולא צריך דיסק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים