עבור לתוכן

יש לי בעיה רצינית עם מחשב של בן דוד שלי צריך עזרה כ.מסך ומסך פליז כנסו!!

Featured Replies

פורסם

טוב יש לי פה מחשב של בן דוד שלי לקחתי לו אותו כדי לשים לו GF4 440 שיש לי ממזמן (יש לו ATI ישן מאוד עם 8MB?) בדקתי שייש תאימות AGP והכל...

בקיצור הבאתי ת'מחשב שלו לפני שהחלפתי כ.מסך בדקתי שהמחשב שלו עולה אצלי ובאמת הכל עבד יפה...

עכשיו! שהחלפתי את הATI הישן שלו עם הGF4 המסך פשוט לא מפסיק להציג NO SINGLE לא משנה מה אני עושה !!! זה משגע אותי..

ניסיתי להחזיר לATI הישן... לא עזר

אפילו למחשב שלי הוא לא נותן להכנס !! גם שאני מחבר את המחשב שלי ! כמו תמיד הוא רושם NO SINGLE חיברתי את כל השקעים מחדש 1000 פעם..

החלפתי כרטיסי מסך 100 פעם בחיים שלי וכזה דבר לא היה לי...

מזה ??

איך יוצאים מזה?

פורסם

אני לא מבין, שני הכרטיסים לא עובדים על המחשב שלך?

מה ניסית להחליף חוץ מכ.מסך?

פורסם
  • מחבר
link=topic=161262.msg1362513#msg1362513 date=1136744716]

אני לא מבין, שני הכרטיסים לא עובדים על המחשב שלך?

מה ניסית להחליף חוץ מכ.מסך?

כה אחי

אבל שניהם עבדו לפני שהחלפתי תכרטיסי מסך..אני יסביר טיפה יותר טוב... יש לי 2 מחשבים אחד שלי ואחד של בן דוד שלי... באחד יש FX5200 ובאחד ATI ישן מאוד...

עכשיו 2 המחשבים עלו מצויין במסך...

רק שהחלפתי את ה ATI בגיפורס4 ישן שיש לי בשקית בבית כל הבאלגן התחיל אחי...ואז שום מחשב לא עולה ורשום רק NO SINGLE למרות שהכל מחובר..

לא ניסיתי להחליף שום דבר חוץ מכ.מסך...

ממה זה?

פורסם

גם ה5200 עכשיו לא עובד?

:nixweiss:

תנסה להחליף דברים אחרים כמו ספק או מעבד...

בעיה מאוד מוזרה :-\

פורסם
  • מחבר

כן גם הFX5200 לא עובד..

אין לי ראש להחליף עכשיו דברים.. יווו איזה סיפור ...

אולי אנשים אחרים עם אותה בעיה הצליחו לפתור אותה??

פליז...

פורסם

הדבר היחד שאני יכול לחשוב עליו זה שהג'יפה 4 שורף סלוטים

תחבר את ה5200 למחשב אחר ותבדוק אם פועל

פורסם
  • מחבר

אבל הגיפה4 לא היה במקום ה5200... למה שהוא לא יעבוד?

פורסם

אין לי מושג, בעיה מוזרה ... תנסה לשלוח את המחשב למעבדה של pandas.co.il

פורסם
  • מחבר

מישהו אחר נתקל בזה אולי?

פורסם
link=topic=161262.msg1362837#msg1362837 date=1136753249]

אין לי מושג, בעיה מוזרה ... תנסה לשלוח את המחשב למעבדה של pandas.co.il

מה אתה קשור לעולם תגיד לי!?

לפי התיאור שלך הבעיה היא כנראה במסך.. תנסה להחליף מסך או לבדוק את החיבור שלו מאחורה לראות אם הוא תקין...

תנסה להוציא תכרטיסים ולהכניס אותם יותר חזק פנימה.. אבל כלמקרה לדעתי בעיה במסך ולא במחשבים.

פורסם
  • מחבר

מה אתה קשור לעולם תגיד לי!?

לפי התיאור שלך הבעיה היא כנראה במסך.. תנסה להחליף מסך או לבדוק את החיבור שלו מאחורה לראות אם הוא תקין...

תנסה להוציא תכרטיסים ולהכניס אותם יותר חזק פנימה.. אבל כלמקרה לדעתי בעיה במסך ולא במחשבים.

תודה רבה הבעיה איכשהוא נפתרה..

עכשיו... איך אני יכול לגלות איזה כרטיס קול יושב לי במחשב (אחרי הפירמוט הוא לא מזהה ולא מתקין לי אותו משום מה... והדרייברים לא אצלי...) יש איזה דרך לגלות בלי לפתוח ת'מחשב ולהסתכל על הכרטיס?

ניסיתי דרך DXDIAG אבל גם שם הוא לא מראה לי ת'שם שלו הוא לא מזהה.. יש דרך מתוך המחשב לגלות?

פורסם

אם הכרטיס קול בילד-אין על הלוח תבדוק על הצ'יפסט איזה לוח זה.

תחפש בלוח את הדגם של הלוח והכל.

תכנס לאתר של חברת הלוח, תריץ חיפוש על הדגם והוא ימצא לך את כל הדריברים הדרושים ללוח.

ערכת שבבים, רשת, כרטיס קול...

אם הכרטיס לא מובנה על הלוח, אלא כרטיס נפרד מהלוח (מתחבר לPCI).

בדוק על הכרטיס קול של איזה חברה הוא ומה הדגם ופעל על אותו עיקרון.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס לא ONBOARD ...

רק חשבתי שאולי יש דרך לזהות אותו דרך המחשב(על הצג) בלי לפתוח ולהסתכל על הכרטיס עצמו פיזית...

פורסם
  • מחבר

תיקון:

הכרטיס אכן אונבוארד הלוח אם הוא:

SIS 962L

מישהו מכן לתת לי לינק להורדת דרייבר שלו?

כי באתר הרשמי שלהם הסתבכתי ולא מצאתי

תודה רבה...

פורסם

חיפוש פשוט בגוגל הניב את התוצאה :

http://www.softwarepatch.com/utilities/sis7012.html

This download is the latest package released for the SIS 7012 audio drivers. The audio driver package will work under most Windows systems and it installs version 1.12d onto your system. It can be used for the following SIS products: SIS 648FX, SIS 655, SIS 655TX, SIS 655FX, SIS 661FX, SIS 648, SIS 651, SIS 735, SIS 741, SIS 745, SIS 746, SIS 746FX, SIS 748, SIS 755, SIS 760, SIS 755FX, SIS M661FX, SIS M661MX, SIS 648MX, SiS 965L, SiS 965, SiS 961, SiS 964, SiS 963, SiS 962, SiS 964L, SiS 963L, SiS 962L.

להבא ערוך את הודעתך ואל תעשה דאבל פוסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים