פורסם 2006 בינואר 819 שנים מארז hec 6a19ספק בא עם המארז :art 300 משום מה נראה לי שהספק הוא גורם הבעיה אבל אני ממש לא יודע כשאני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על הריסט אז עדיין אין תגובה מהמסך .כשאני מכבה על ידי כפתור הכיבוי (לחיצה ל 3 שניות ) ומדליק אז הוא נדלק ואז כבה שוב (המסך ).אם אני מכבה וממתין כמה דקות אז הכל תקין עד לפעם הבאה .ניסיתי לשחק עם הכבל מאחורה - זה לא עזר - ניסיתי להחליף ליציאת הdvi עם מתאם - גם לא עזר .טמפרטורה של כרטיס המסך 45 מעלות ( 6800nu) " " מעבד : 30 מעלות " " לוח : 28 מעלות הלוח עצמו לא מציג שום חיווי לא תקין וגם לא מצפצף .אנא הושיעו .
פורסם 2006 בינואר 819 שנים יכול להיות שיש בעיה במגעים או בין המסך לכרטיס או בין הכרטיס ללוח אם תנסה לחבר תמחשב למסך אחר כדי ליבדוק מאיפה הבעיה-במיקרה שגם במסך אחר גם יהיה כתוב no signalאז הבעיה במחשב ובמיקרה שלא אז הבעיה במסך
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר דרך אגב חיברתי אוזניות כדי לראות אם גם הסאונד הולך - אז כן גם הסאונד הולך .מה שאומר שזה לא המסך או הכרטיס מסך - נכון ??
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אוקי - נפתרה הבעיה המאוורר של הציפסט שבק חיים - והצפסט פשוט רתח - ניקיתי אותו ושימנתי אותו והכול חזר למקומו בשלום תודה !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.