עבור לתוכן

בעיה רצינית משהו נשרף לוח אם זכרונות

Featured Replies

פורסם

טוב אז שהייתי אצל חבר שלי הוא רצה לחבר מאוור של ספק כוח לחיבור שמתחבר ללוח אם ישירות והוא חיבר כבר אליו עוד שני מאוורים כך שהוא רצה לעשות 3 מאוורים שמתחברים לחיבור אחד בלוח אם. ברגע שהוא חיבר את המוואר נהיה ריח של שרוף ישאר כיבנו את המחשב והמאוור נשרף אבל כאנחנו מנסים להדליק את המחשב הוא נדלק חלקי כיאלו מפעיל את המאוורר של המעבד מדליק אורות הכול אבל המסך לא נדלק והנורה של המסך מהבהבת , נסינו לבדוק אם זה ספק כוח זה לא זה. מה אפשר לעשות בשביל למצוא את מקור התקלה?

פורסם

אני חושב שזה יותר שייך לתמיכה תכנית..

אם כן כבר יעבירו את זה..

א.ניסית לאפס את הביוס בהרבה מצבים מוזרים זה פועל..

ב.ניסית לחבר ספק אחר?

פורסם
  • מחבר

לא שניסו ספק אחד, חיברנו את הספק הזה למחשב אחר והוא עובד מצויין. ושאתה אומר לאפס את הביוס אם אתה מתכוון לריסט לביוס כיאלו להוציא את הסוללה ולחבר אחרי שתי דקות גם זה ניסנו לא עוזר

פורסם

אם הרחת משהו שרוף - אז ברור לך שמשהו נשרף.

אתה אומר שאתה מדליק את המחשב הכול נדלק רגיל , כול המאווררים דולקים קבוע וכול המנורות ויש לך את הציפצוף הקצרצר לפני שהמחשב עולה .

או שיש משהו שונה?

זה שהמאוורר קיצר יכול להיות שנשרף לך גם הכרטיס מסך או כול הלוח עצמו .

פשוט תנסה לבודד חלקים , לנסות להרכיב כרטיס מסך אחר . או להוציא זיכרון אחד או את שניהם ושים אחד אחר במקומם.

מה שאתה יכול לעשות . אם את אומר שהלוח נדלק לך , זה לתת לו כמה דקות ואחר כך לגעת בעדינות ברכיבים ומה שקר הוא שרוף . גם עם המאוורר שלו מסתובב

פורסם
  • מחבר

הריח השרוף בא מהמאוור שניסנו לחבר. אבל אני חושב שעוד משהו נארס לו חוץ מזה כי גם אין שום ציפצוף כיאלו אין רמקול פנימי

והמחשב לא ממש נדלק הוא מפעיל את הנורה של ההדלקה וארד דיסק לא חושב לא סידירום רק מאוור אחד של המעבד והנורה של המסך מהבהבת

פורסם

לא שניסו ספק אחד, חיברנו את הספק הזה למחשב אחר והוא עובד מצויין. ושאתה אומר לאפס את הביוס אם אתה מתכוון לריסט לביוס כיאלו להוציא את הסוללה ולחבר אחרי שתי דקות גם זה ניסנו לא עוזר

לא, התכוונתי האם ניסיתם לחבר ספק אחר..

כן, איפוס ביוס- הוצאת הסוללה כאשר המחשב מנותק מהחשמל והחזרתה..

פורסם

תיבדוק שהכרטיס מסך יושב על הסלוט טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים