פורסם 2006 בינואר 819 שנים שמעו אני קניתי לפני איזה חצי שנה +- זכרון של KINGSTON 512 MB ועכשיו שקניתי את המחשב החדש הוא הביא לי סטיק אחד של ,KINGSTON 512 MBוהוא אמר לי שהם קצת שונים אבל הם עובדים בDUAL CHANNEL והם אכן עובדים ככהאבל שאני שם את שתיהם ויש לי 1024 זיכרון המחשב תמיד עושה מסכים כחוליםאבל שאני מוציא סטיק אחד לא משנה איזה המסכים הכחולים נעלמים למה זה קורה שיש מסכים כחולים?וגם אם אני יקח ממנו זיכרון של TWINMOS אבל לא יעבדו בDUAL CHANNEL כי זאת חברה שונה ודגם שונה הזיכרון יעבוד? כאילו יהיה 1024 רק לא בDUAL CHANNEL?תודה לעוזרים.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים תעשה בדיקה לכול סטיק בנפרד עם MEMTEST..לראות אולי אחד מהם פגום..ותחבר את שנייהם ותבדוק אם יש שגיאות בMEMTEST..(מה שבטח יהיה לפי מה שאתה אומר..)..ניסת להחליף סלוטים..וכו..
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר לא החלפתי סלוטים רק הוצאתי אחד ובדקתי את שניהם בנפרדשהם פועלים כל אחד לבד אין בעיות אבל שאני שם את שתיהם ביחד אז יש מסכים כחולים.ותענו לי בבקשה על השאלה הזאת גם בבקשה:וגם אם אני יקח ממנו זיכרון של TWINMOS אבל לא יעבדו בDUAL CHANNEL כי זאת חברה שונה ודגם שונה הזיכרון יעבוד? כאילו יהיה 1024 רק לא בDUAL CHANNEL?
פורסם 2006 בינואר 819 שנים אם תיקח TWINMOS לא צריכה להיות בעיה לעבוד בDC עם הזיכרון של הKINGSTON...(כמובן שרצוי סטיק זהה למה שיש לך אבל..)..אז אני מציע לך לבדוק את הסטיקים עם MEMTEST..כול סטיק בנפרד..שתייהם ביחד..ולהחליף סלוטים כדי לבדוק באמת שהזיכרון דפוק ולא הסלוטים..
פורסם 2006 בינואר 819 שנים רצוי לבדוק את התזמונים של כל אחד מהם בנפרדואז לבדוק שכאשר שניהם מחוברים יחד הוא לוקח את התזמונים הגבוהיםרצוי גם לבדוק בחוברת של לוח האם איך לחבר 2 סטיקים Double Sided
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר טוב עשיתי בדיקה הכל היה טוב בלי ERRORים אבל שעשיתי בדיקה ב: Memory Sizes || || V Bois-All הוא כתב לי 1000+ ERRORים ונתקע המחשב מה זה? :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.