עבור לתוכן

בעיה בכרטיס קול.... לא מצליח להתקין את הארד דיסק בזמן פירמוט...

Featured Replies

פורסם

1. יש לי רמקולים קרטיב 5.1 ולוח אם גיגה ביט דגם GA-8I915P Duo Pro. כאשר אני מנסה לשמוע מוזיקה אני לא מצליח בדקתי בלוח בקרה והכל חיובי (כיאלו שום דבר לא על שקט) ובדקתי בהתקנים ומצוי שהדריבר של הכרטיס קול כן מותקן מה יכול ליהות הבעיה?

2. יש לי לוח אם של גיגה ביט כמו שציתי מקודם... ויש לי 200 wd כאשר אני מנסה לפרמט את המחשב בצורה הרגילה (כמו שפירמטי לפני שקניתי את המחשב... במחשב הישן הייתי מצליח) כאשר אני מנסה לפרמט במחשב הזה אני לא מצליח.. המחשב רושם לי שאני צריך להתקין את הארד דיסק....

אני מכניס את דיסק הפעלה של הוינדוס אחרי זה לוחץ F6 ואז אני מגיעה לחלון של להתקין את הארד דיסק... (קודם לכן שמרתי את התקנה של הארד דיסק בדיסק) כאשר אני מנסה להתקין זה לא מתקין לי תוכלו לעזור לי בבקשה.

תודה, דודי

מי שמבין ויכול להתחבר לאייסיקיו אז שילח לי את המספר שלו או שיכתוב בפורום.

פורסם

1. אם הדריברים תקנים ונכונים לגבי כרטיס הקול שעל לוח האם שלך.

תבדוק בלוח בקרה בsound (הציור של הרמקול) שהמאסטר והכל על הכי חזק (או איך שאתה רוצה שזה יהיה).

תבדוק שהחיבור של הרמקולים למחשב תקין.

נסה לחבר אוזניות ישירות למחשב, לראות אם זה בעיה שהמחשב לא מוציא אותות סאונד או שזו בעיה בכלל של המערכת

רמקולים שלך.

אם האוזניות פועלות לך אז כנראה יש פגם במערכת או החוט כניסה של הסאונד למערכת שלך לא מחובר טוב או משו כזה.

נסה לשחק עם הבעיה ולראות. אולי המערכת בכלל פגומה.

אם גם האוזניות לא פועלות אז זה כנראה בעיה במחשב.

כשאתה מפעיל קובץ מוזיקה למשל (MP3...WMV) אז התוכנה זורקת לך ERROR (שגיאה) שאין התקן

סאונד (DRIVER) והיא לא יכולה להשמיע את הקובץ?

או שהקובץ מתחיל לרוץ אבל לא שומעים כלום?

2. אין לי מושג מזה כל מה שרשמת שם..

אף פעם לא הייתי צריך להתקין הארד דיסק. (אולי כי לי יש IDE ושלך אולי SATA? אני לא ממש מבין בזה..)

בכל מקרה אם אתה רוצה לפרמט, ולהתקין ווינדוס עשה את זה בדרך הפשוטה.

קח את הדיסק של הווינדוס. תפעיל את המחשב מחדש, תכוון את הBOOT הראשון לסידירום שבו הדיסק של הווינדוס.

תן למחשב לעלות. תן לדיסק להטען. תבחר בלהתקין את הווינדוס. ואז בהתקנה תבחר בפרטישן(מחיצה) שבה אתה רוצה להתקין.

ואז הוא יעשה לך פורמט לאותו פרטישן ומיד אחרי יתחיל להתקין לך את הווינדוס.

רן. ;)

פורסם
  • מחבר

בקשר ל1. חברתי אוזניות למחשב וגם לא שומעים, הכל אצלי במסטרס למעלה על הכי גבוה ועדיין לא שומעים.

וכאשר אני מפעיל קובץ mp3 או כל קובץ אחר לא שולח לי הודעת שגיאה....

בקשר ל2. זה SATA2 וכאשר אני עושה את הדרך הרגילה כמו שציינת... אז המחשב מבקש ממני להתקין את הארד דיסק.

בבקשה שעוד משתמשים יגיבו וינסו לעזור זה דחוף מאוד...

תודה, דודי

פורסם

עליך להתקין את הדרייבר של הסאטא.

תוריד את הקובץ ותעתיק את התוכן לדיסקט פלופי 1.44 http://www.giga-byte.com/Motherboard/FileList/Icon/icon_download.gif

בהתקנה של וינדוס,מיד עם הופעת המסך הכחול הקש "f6" ואז תופיע מן הודעת שגיאה.הקש "s".

הכנס את הדיסקט שיצרת לכונן - הקש enter -

בחר וינדוס xp -

הקש enter.ותחזור להתקנה הרגילה.

בהצלחה !!

פורסם
  • מחבר

dududus,

ניסתי לעשות את זה וכאשר אני לוחץ F6 ואז S וכאשר הוא קורא מהדיסקט ומסיים אני מנסה להמשיך את התקנה הוא אמר לי הארד דיסק לא מותקן.

בבקשה עוד תגובות זה חשוב.

פורסם
פורסם
  • מחבר

הצלחתי לפרמט את המחשב, אך לא שומע בכרטיס קול בדקתי אם הדריבר מותקן אז הוא מותקן, בדקתי אם הרמקולים מחורבים הם מחוברים, בדקתי את המסטרס אם הכל למעלה חיובי וכו' הכל חיובי.....

חייב עזרה זה דחוף דודי

פורסם

ביטלת בביוס תכרטיס ON-BOARD שעל הלוח..??

תבדוק..(כמובן לפני שאתה מבטל אותו מהביוס)..אם בכרטיס מסך ON-BOARD שומעים..

פורסם
  • מחבר

ביטלת בביוס תכרטיס ON-BOARD שעל הלוח..??

תבדוק..(כמובן לפני שאתה מבטל אותו מהביוס)..אם בכרטיס מסך ON-BOARD שומעים..

לא הבנתי אותך אחי...

תוכל להסביר לי שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים