פורסם 2006 בינואר 719 שנים יש לי דיסק קשיח WD 200GB 7200RPM 8MB IDEודיסק קשיח שמתכנן לקנותWD 120GB 7200RPM 8MB SATAIIהאם יכול להיווצר איזהשהי איטיות או שאין קשר בכלל?
פורסם 2006 בינואר 719 שנים עד כמה שאני יודע לא אמורה להיווצר שום בעיה,כי לכל כונן יהיה תבקר שלו והם לא אמורים להפריע אחד לשני מה שכן בתאוריה לפחות ה IDE איטי בדיי הרבה מSATA2 לכן אני ממליץ לך ליצור בכונן של ה SATA2 מחיצה של איזה 15 ג'יגה שבה תתקין WINDOWS -נראה לי ככה עדיף כי לווינדוס תיהיה גישה מהירה יותר לכל מיני קבצים שהוא צריך וכו'
פורסם 2006 בינואר 719 שנים עד כמה שאני יודע לא אמורה להיווצר שום בעיה,כי לכל כונן יהיה תבקר שלו והם לא אמורים להפריע אחד לשני מה שכן בתאוריה לפחות ה IDE איטי בדיי הרבה מSATA2 לכן אני ממליץ לך ליצור בכונן של ה SATA2 מחיצה של איזה 15 ג'יגה שבה תתקין WINDOWS -נראה לי ככה עדיף כי לווינדוס תיהיה גישה מהירה יותר לכל מיני קבצים שהוא צריך וכו'רק בתאוריה, בפועל הביצועים זהים ככה שזה לא משנה.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים זה שתי בקרים שונים לא צריכה להיות בעיה..מחזק את מה שאמרתירק בתאוריה, בפועל הביצועים זהים ככה שזה לא משנה.גם נכון אבל עדיין עדיף כי זה כונן חדש פחות פרגמנטציה וכו'
פורסם 2006 בינואר 719 שנים הוא לא אמר מה יותר חדש ומה לא.. ליצור מחיצה אפשר גם וגם, פרמנטציה אפשר גם לסדר.. מי אמר שהוא רוצה להתקין WINDOWS מחדש בכלל וכו' וכו' וכו'..
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר תודה רבה על התגובות אני חושב שאני אוותר על דיסק קשיח ויקנה 7800GTבמקום X800GTO2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.